Мобільний додаток
перейти перейти
Народний банкір

Багато українців вважають, що банк – це складно. Переконайтеся у тому, що банк – це просто, зручно та доступно для кожного з проектом «Народний банкір» від ПУМБ!

Ми збираємо для Вас найактуальніші фінансові поради, відповідаємо на поширені запитання. Пояснюємо простими словами те, як ефективно розпоряджатися грошима та орієнтуватися на ринку фінансів. А також наводимо історії клієнтів, які можуть допомогти Вам у прийнятті рішень.

Відкриття рахунку в ПУМБ через «Дію» за 5 хвилин
10 січня 2022
Отримати на e-mail {title}

Багато клієнтів банку вже високо оцінили мобільний додаток – як звичний, зручний та корисний фінансовий інструмент. Однак на цьому розвиток не зупиняється – ПУМБ  продовжує впроваджувати інноваційні сервіси для максимального комфорту клієнтів, а фінансові послуги стають ще доступнішими завдяки «Дії».

Журнал «Народний банкір» №18/2021

Справа кількох хвилин

З 23 серпня почав діяти закон про цифрові паспорти в «Дії». Для ПУМБ пріоритетом є дотримання законодавства та комфорт клієнтів. Інтеграція з «Дією» робить процеси отримання банківських послуг зручнішими – можливість ділитися копіями цифрових документів та перевіряти їх дійсність у декілька кліків зменшує час очікування та підвищує рівень сервісу й комфорту для клієнтів банку. Ідентифікація та авторизація клієнтів ПУМБ через застосунок «Дія» доступні як у відділеннях банку, так і в додатку «ПУМБ Online».

Відтепер клієнти ПУМБ можуть просто показати електронний паспорт у застосунку «Дія» та поділитися цифровою копією документа для підтвердження особи під час здійснення банківських операцій у відділеннях банку. Для отримання копій цифрових документів співробітник відділення за допомогою смартфону зчитує штрихкод документа в «Дії». Клієнту потрібно лише підтвердити запит у застосунку «Дія» на передачу даних. Після підтвердження запиту та отримання копій цифрових документів, здійснюється необхідна банківська операція. Це швидко, безпечно та без жодних паперових документів або їхніх копій. Клієнтам, які посвідчують особу за допомогою застосунку «Дія» доступні всі банківські послуги, окрім кредитування.

Також завдяки застосунку «Дія» можна відкрити рахунок у «ПУМБ Online» та пройти процедуру ідентифікації максимально швидко та просто. Для цього вам необхідно встановити на смартфон додаток «ПУМБ Online» та зареєструватися за допомогою цифрових документів у застосунку «Дія». Підійде як ID-картка, так і закордонний паспорт.

Власне, це все: тепер ви можете відкрити дебетову віртуальну картку «всеКАРТА» онлайн у зручний для вас час. Одразу ж після її відкриття вам стане доступна велика кількість опцій. Ви зможете в режимі 24/7, без черг, перерви на обід та карантинних обмежень  вирішувати всі свої фінансові питання: відкривати депозит у мобільному додатку, без обмежень та комісій переказувати кошти з картки на картку будь-якого банку, сплачувати комунальні та інші послуги, оплачувати кредити, купувати валюту та інше. 

Основна мета відкриття рахунків у «ПУМБ Online» через застосунок «Дія» – зробити комунікацію з банком простою та зручною. Без зайвих паперів і витрат часу. Без відвідувань відділення. Відтепер реєстрація нових клієнтів банку займає буквально кілька хвилин. Без перебільшень.

! Важливо, що процес реєстрації у ПУМБ через застосунок «Дія» не вимагає жодних паперів, а відкриття та обслуговування дебетової картки «всеКАРТА» – безкоштовне.

Що ж таке «всеКАРТА»?

Це картка для власних коштів, і її кредо – користуйтеся просто. Вартість відкриття та обслуговування – 0 грн. Валюти – UAH, USD, EUR, PLN, GBP, RUB. 0% – поповнення будь-яким способом для UAH, USD, PLN, GBP, RUB. Так само 0% – зняття готівки у всіх банкоматах України. 24/7 – відкриття картки та валютообмін у мобільному додатку.

Для яких випадків потрібна «всеКАРТА»?

  • Для щоденних потреб: зарплата, соціальні виплати, перекази, платежі, зняття готівки.
  • Для власних коштів підприємців: зокрема тут доступні особливі переваги із карткою «всеКАРТА Бізнес».
  • Для валютообмінних операцій: за умови випуску картки в іноземній валюті.
  • Як додаткова картка: коли потрібно дати доступ до коштів близьким.

Кооперація банку й застосунку «Дія» є дуже перспективною.

Клієнти банку знають, що «ПУМБ Online» – це банк, що працює в режимі 24/7, і це дуже зручно. Завдяки цьому переказувати кошти, поповнювати рахунки та вирішувати інші фінансові завдання значно простіше, ніж будь-коли досі.

«Дія» – теж дуже зручно. Це інноваційний інструмент взаємодії держави та громадян: все завжди під рукою у смартфоні як офлайн, так і онлайн. Наразі на порталі можна отримати онлайн майже 70 державних послуг, а в оновленому мобільному застосунку – доступ до 9 цифрових документів і 12 послуг. Серед документів: ID-картка і закордонний біометричний паспорт, внутрішній та міжнародний COVID-сертифікат про вакцинацію, студентський квиток, посвідчення водія, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, страховий поліс транспортного засобу, податковий номер, свідоцтво про народження дитини та довідка переселенця. Особливої уваги заслуговує революційна технологія «Дія.Підпис» – найзахищеніший електронний підпис просто у смартфоні.

Журнал «Народний банкір» №18/2021

Завдяки цим новітнім технологіям вам не треба витрачати дорогоцінний час і мати при собі купу документів та карток, які раптом можуть знадобитися. Достатньо смартфону, у якому є це все. Чи могли ми про таке мріяти ще п’ять років тому? Стати клієнтом банку за 5 хвилин? Нові технології спрощують життя.

Переглянути весь випуск

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title}

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок