Mobile app
go go
Promos

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

ПУМБ у лідерах ринку за приростом депозитів та пасивів роздрібного бізнесу
30 August, Friday
Отримати на e-mail {title} - FUIB

Згідно з офіційною статистикою НБУ ПУМБ посів 2 місце серед усіх банків України за приростом строкових  депозитів у гривні та валюті, а також приростом всіх пасивів роздрібного бізнесу за результатами першого півріччя 2024 року.

Відповідно до наглядової статистики Нацбанку залишки на рахунках фізичних осіб, клієнтів ПУМБ  зростають швидше ніж в цілому загальні показники банківського ринку країни.

«Дані НБУ в черговий раз підтверджують, що ПУМБ – це банк, якому довіряють. За 33  роки роботи банк жодного разу не скасував виплати депозитів чи будь-які інші виплати своїм клієнтам. ПУМБ – вигідний приватний банк з сучасною та надійною інфраструктурою в усіх аспектах, а також зручним та зрозумілим мобільним застосунком. Ми розуміємо потреби клієнтів та пропонуємо їм ефективні рішення для будь-яких запитів. Тож, керуйте власними коштами та зберігайте їх вигідно на депозитах ПУМБ» – підкреслює Дмитро Поліщук, заступник Голови Правління ПУМБ з роздрібного бізнесу.

Показники депозитного портфеля клієнтів ПУМБ в усіх валютах:

Станом на 01.01.2024 = 47,5 млрд грн.

Станом на 01.07.2024 = 52,2 млрд грн.

Зростання за 6 місяців 2024 року склало 10%, або в еквіваленті  4,7 млрд грн. 

На 01.07.2024 в банку свої депозити тримали понад 126 тис фізичних осіб, в середньому такі клієнти мають по 2 відкриті вклади у ПУМБ. 

Такі показники свідчать про виняткову довіру до ПУМБ українських громадян. Згідно з даними банку, 93% клієнтів фізичних осіб продовжують свої депозити у ПУМБ, що  є одним з найвищих в Україні показників пролонгації існуючих депозитних вкладів.

Крім того, заощадження, які клієнти перевели у МаніБокс – зручний сервіс для накопичень від ПУМБ з широким вибором категорій  автопоповнення та 5% річних на залишок коштів, також зросли за результатами 6 місяців 2024 року на 90%.

Бо ПУМБ – надійний банк для збереження Ваших заощаджень. 

Ваші гроші в безпеці та повертаються з відсотками. Дізнавайтеся деталі та обирайте свій депозит у ПУМБ тут.

Для довідки:

ПУМБ – один з найстійкіших банків України який вчасно виконує усі зобов’язання перед клієнтами та державою. Банк вже багато років входить у перелік системно важливих для країни банків за даними НБУ, що вчергове було підтверджено на початку цього року. З 2022 року по серпень 2024 року ПУМБ, як банк-агент Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, виплатив понад 1,4 млрд грн українцям – вкладникам інших банків-банкротів.

Promos

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback