Mobile app
go go
Promos

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

ПУМБ підтримує державну програму «Національний кешбек»
20 August, Tuesday
Отримати на e-mail {title} - FUIB

20 серпня Кабінет Міністрів України затвердив державну програму підтримки українців «Національний кешбек», ініційовану Президентом України. ПУМБ одним із перших українських банків підтримав цю державну програму.

Програма «Національний кешбек» передбачає, що при купівлі українських товарів від виробників – учасників програми споживачі отримуватимуть компенсацію 10 % їх вартості від держави на спеціальну картку обраного для цього банку. У такий спосіб українці віком від 18 років, які реєструються у програмі, можуть отримати до 3000 грн на місяць протягом зазначеного періоду реалізації програми.

Кешбек буде нараховуватися за купівлю споживчих товарів українського виробництва за виключенням підакцизних товарів. А також на вино без вмісту спирту і медові напої, ліки українського виробництва. 

Отриманий кешбек можна буде витратити на наступні послуги: медичні, спортивні заклади, кіно, заклади харчування тощо. Крім того, оплатити комунальні платежі, транспорт, мобільний зв’язок або інші послуги, вказані в додатку до постанови КМУ. Також ці кошти можна задонатити на ЗСУ чи купити на них військові облігації.

Програма «Національний кешбек» має підтримати звичайних українців і малий вітчизняний бізнес в умовах війни. Така форма державної підтримки громадян вважається більш ефективною для економіки, ніж просто надання коштів, адже формує додатковий попит на українські товари. Це створює додаткові робочі місця в Україні та забезпечує податкові надходження. Адже до 40 % коштів, витрачених на український товар, повертається податками до бюджету і йде на потреби ЗСУ.

Координатором програми «Національний кешбек» виступає Міністерство економіки України. У реалізації проєкту беруть участь Міністерство цифрової трансформації України, Державна податкова служба, розрахунковий банк – Ощадбанк та уповноважені банки України. Технологічним партнером у реалізації програми виступає міжнародна платіжна система Mastercard. Операційним партнером проєкту є міжнародна компанія платіжних технологій Visa.

Щоби взяти участь у програмі «Національний кешбек»,  потрібно буде оформити віртуальну картку «Кешбек «Зроблено в Україні» в обраному клієнтом банківському мобільному застосунку – наприклад, у ПУМБ Online, – на яку держава перераховуватиме кошти. А також дати згоду на передачу даних про транзакції купівлі товарів з обраних рахунків у банку. І далі в мобільному застосунку Дія обрати послугу «Національний кешбек».

Нарахування кешбеку для споживачів почнеться з 2 вересня 2024 року. Накопичені за поточний місяць кошти надходитимуть на відкриту клієнтом картку «Кешбек «Зроблено в Україні» до 20 числа наступного місяця.

ПУМБ одним із перших українських банків підтримав державну програму «Національний кешбек». Вже незабаром усі охочі отримають детальну інформацію про те, як скористатися державною програмою «Національний кешбек» через ПУМБ. І найцікавіше: ПУМБ підготував для своїх клієнтів – учасників програми неймовірні бонуси та акції. Чекайте на деталі незабаром.

Детальніше про програму «Національний кешбек» читайте тут.

Усі в плюсі, коли зроблено в Україні, а з ПУМБ цих плюсів стає ще більше! 

Promos

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback