Mobile app
go go
Promos

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Гаджети Samsung Galaxy зі Сплачуйте частинами до 24 місяців з ПУМБ
21 August, Wednesday
Отримати на e-mail {title} - FUIB

З 19.08.2024 по 30.09.2024* купуйте гаджети Samsung Galaxy у Сплачуйте частинами або в розстрочку у магазинах-партнерах від ПУМБ до 24 місяців. 

Samsung Galaxy славиться своїм стильним і сучасним дизайном. Від тонких і легких смартфонів до потужних планшетів – кожен пристрій виглядає преміально та стильно. З потужними акумуляторами і технологіями швидкої зарядки, гаджети Galaxy забезпечують довгу роботу без потреби постійно заряджати пристрій. Завдяки своїм екранам Amoled, забезпечують яскраві кольори, глибокий чорний колір і відмінний контраст. Це робить перегляд відео, фото та ігор особливо захоплюючим.  

Пориньте у світ нанотехнологій разом з ПУМБ. Завдяки Сплачуйте частинами ви отримаєте бажаний товар уже сьогодні, без першого внеску, за лічені хвилини в декілька кліків.  

Пропозиція діє в магазинах-партнерах: 

*Детальну інформацію щодо періоду дії пропозиції дивіться на сайтах партнерів. Максимальний термін розстрочки в залежності від моделі товару визначає магазин. 

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback