Mobile app
go go
Promos

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Нові можливості від ПУМБ: банк пропонує спеціальні винагороди для вкладників депозитів
14 June, Friday
Отримати на e-mail {title} - FUIB

З 14 червня по 31 липня 2024 року ПУМБ пропонує спеціальні винагороди вкладникам депозитних програм. Винагороди доступні лише клієнтам, які отримали спеціальну пропозицію* у рush-повідомленні в додатку ПУМБ Оnline, Viber, телефоном або за допомогою sms.

Умови отримання винагороди:

  • Відкрити строковий депозит «Дохідний» або «Накопичувальний» на суму від 30 тис. грн строком від 3 місяців
  • Поповнити строковий депозит «Накопичувальний» строком від 3 місяців на суму від 30 тис. грн

Клієнти, які виконають умови програми,  отримують бонус 300 грн. У випадку виконання обох умов -  бонуси будуть подвоєні. Бонус стає доступним для зарахування на картковий рахунок учасника лише після виконання умов акції. Зверніть увагу, що з суми винагороди утримується податок та збори у розмірі 19,5%. 

Виплата  винагороди здійснюється протягом місяця з моменту виконання однієї або обох умов. Пропозиції винагороди доступні у мобільному застосунку ПУМБ у меню «Більше – Мої винагороди».

Отримали повідомлення про винагороду для вкладників депозитів? Не зволікайте та приймайте участь у програмі  – не пропустіть чудову можливість отримати бонуси від ПУМБ.

Офіційні правила акції

*Перелік клієнтів, кому надсилають індивідуальне повідомлення з пропозицією прийняти участь в акції, обрано шляхом випадкового відбору. Вибірка учасників здійснювалася з використанням моделі автоматичного алгоритму на основі багатьох факторів, у тому числі й історії користування клієнтом продуктами банку.

 

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback