Mobile app
go go
Promos

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Вітаємо переможців третього етапу акції «Весна з Ria»
11 June, Tuesday
Отримати на e-mail {title} - FUIB

Вітаємо переможців третього, завершального етапу акції «Весна з Ria» та ПУМБ: кешбеки за перекази. Повний перелік переможців третього етапу доступний на сайті за лінком. Інформація про переможців першого та другого етапів акції також доступна на сайті банка. 

Детальні умови акції за лінком.

Інформація про акцію на сайті Ria Money Transfer.

Не встигли прийняти участь в акції? ПУМБ разом із партнерами планує ще багато приємних сюрпризів для клієнтів банка. А поки нагадуємо, що клієнтам ПУМБ доступні перекази коштів від 6 найбільших систем, які працюють на території України: Western Union, MoneyGram, Ria, TransferGo, IntelExpress та Privatmoney. Банк потурбувався аби клієнти завжди могли обирати найбільш зручну, комфортну та вигідну саме для них систему переказу коштів. Стати клієнтом банка та отримувати перекази у застосунку надзвичайно просто - достатньо скачати застосунок ПУМБ Online, зареєструватися за допомогою Дії, ID-картки або паспорту та відкрити картку банка.

Не можете обрати міжнародну систему переказів, але маєте потребу перекази кошти рідним за кордон? Якщо ваші родичі також мають картку ПУМБ, радимо скористатись сервісом «Валютні перекази між найближчими родичами». Ця послуга дозволяє клієнтам банку здійснювати миттєві безкомісійні валютні перекази з власної картки на картку найближчого родича, який також є клієнтом ПУМБ. Перекази можливі у USD, EUR, PLN та GBP. Для підтвердження зв’язку необхідно перейти у застосунок ПУМБ Online -> розділ «Більше» -> «Налаштування» (іконка шестірні вгорі екрану) -> «Родинний зв’язок» та виконати інструкції у застосунку.

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback