Mobile app
go go
Promos

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Запрошуйте друзів та отримуйте винагороду від ПУМБ до 300 грн кожен
01 February, Thursday
Отримати на e-mail {title} - FUIB

ПУМБ збільшує винагороду по реферальній програмі  "Запроси друга". З 1 лютого по 15 березня 2024 року винагороду* кожному учаснику акції буде збільшено до 300 грн

Як отримати збільшену винагороду?

  • В період з 1.02 по 15.03.2024 року у застосунку ПУМБ Online  необхідно: обрати «Більше» => «Запросити друга» та згенерувати лінк-запрошення. Надіслати запрошення через месенджер другу – не клієнту ПУМБ або розмістити лінк у відкритому доступі в соціальних мережах.
  • Почекати поки друг відкриє картку (дебетову або кредитну) та здійснить оплату картою на суму від 100 грн. Зверніть увагу,  що  оплата має бути зроблена до 15.03.24.
  • Отримати винагороду* у розмірі 100 грн за умови відкриття другом дебетової картки або 300 грн за умови відкриття кредитної картки.

Друг, який виконав усі умови акції також отримує винагороду* 100 грн або 300 грн.

Кількість друзів, яких можна запрошувати до участі   -  необмежена. Тож, не зволікайте та приймайте участь в реферальній програмі!

Більше про реферальну програму від ПУМБ - за лінком.

*Сума винагороди програми «Запроси друга» залежить від обраної кредитної чи дебетової картки та підлягає оподаткуванню та зборам у розмірі 19,5%.

 

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback