Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings підтвердило рейтинг стійкості ПУМБ на рівні "ССС-"
02 July, Tuesday
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings переглянуло рейтинг ПУМБ та підтвердило рейтинг стійкості банку на рівні "ССС-". Підтвердження рейтингу стійкості ПУМБ стало можливим завдяки високій якості активів та прибутковості банку. 

Інші рейтинги ПУМБ в результаті перегляду були залишені без змін. Так, агентство підтвердило довгостроковий рейтинг дефолту емітента (РДЕ) в іноземній валюті на рівні "CCC-" та національній валюті на рівні "CCC". Обидва покажчики вищі за суверенні рейтинги.  В агентстві зазначили, що  підтвердження РДЕ на рівні  "CCC-" в іноземній валюті та на рівні "CCC" в національній валюті відображає адекватну ліквідність банка.

Також, було підтверджено національний довготривалий рейтинг ПУМБ на рівні «АА- (укр)». Рейтинг відображає кредитоспроможність ПУМБ порівняно із аналогічними українськими банками.

Банк показує стабільне зростання за всіма показниками. Так на 01.07.2024, ліквідність і достатність капіталу ПУМБ є значно вищими за нормативи НБУ: коефіцієнт покриття ліквідності в іноземній валюті вище нормативів у 3,9 рази, у всіх валютах у 2,3 рази, коефіцієнт стабільного фінансування перевищує нормативи у 1,7 рази. 

ПУМБ є найбільшим українським банком з приватним капіталом, який майже 33 роки стабільно працює та розвивається в Україні, надаючи клієнтам якісні фінансові продукти та сервіси.

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback