Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

ПУМБ – переможець Конкурсу маркетингових проєктів X-Ray в номінації «Соціальний маркетинг»
27 June, Thursday
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

ПУМБ представив на конкурс досягнення соціальної ініціативи «Ми однієї крові» за 2 роки існування і новий напрямок - «Жити назустріч». Дроп «Жити назустріч» має 2 лінійки одягу: адаптивний одяг для поранених і благодійний мерч. За кожну замовлену одиницю мерчу команда проєкту передає адаптивний одяг в евакуаційні потяги і шпиталі. Дроп «Жити назустріч» – це не просто речі, це створення рівних можливостей для всіх.

Оголошення переможців Конкурсу маркетингових проєктів X-Ray відбулось на MRKTNG-марафоні, де експерти провідних українських бізнесів ділилися досвідом, як постійні виклики перетворювати у нові можливості і значні досягнення. Досвідом трансформації соціальної ініціативи в улюблений бренд поділилась з гостями марафону Ксенія Сікорська, директорка з маркетингу ПУМБ.

Ксенія Сікорська підкреслила: «Коли соціальна ініціатива стає частиною життя команди, вона перетворюється в соціальний бренд. Сьогодні Lifesavingmarch люблять і впізнають, долучаються до нього і щиро діляться ним. Проєкт вже врятував понад 119 тисяч життів і продовжує розвиток. До напрямків забезпечення захисників такмедом, парамедиків обладнанням, поранених компонентами крові, а також розвитку культури донорства в Україні додався новий напрямок з виготовлення адаптивного одягу для поранених. Ми прагнемо, щоб всі в українському суспільстві відчували себе рівноцінно і гідно. Тому навіть наші стенди з не просто речами на благодійних подіях тепер – безбар’єрні».

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback