Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

У Києві пройшов національний відбір до збірної України Ігри Нескорених 2025 за фінансової підтримки ПУМБ
13 June, Thursday
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

З 30 травня до 2 червня у Києві тривали національні змагання з адаптивних видів спорту серед поранених військовослужбовців та ветеранів Ігри Нескорених. Саме з національних змагань починається відбір команди на міжнародний захід з адаптивних видів спорту Ігри Нескорених, який пройде у лютому 2025 року в Ванкувері та Вістлері, Канада. ПУМБ - фінансовий партнер української збірної Ігри Нескорених 2025.

Цьогоріч у національних змаганнях Ігри Нескорених взяла участь рекордна кількість учасників — 329 військовослужбовців та ветеранів, які отримали травми, поранення чи захворіли, виконуючи бойові завдання на фронті. Тепер, протягом червня, 35 учасників будуть відібрані комісією до національної збірної, котра представить Україну на міжнародному заході Ігри Нескорених у Канаді 2025. Національні змагання стали наймасштабнішим ветеранським спортивним заходом, об’єднавши військовослужбовців та ветеранів з кожної області України. А також цьогоріч участь у нацзмаганнях взяв один представник Фінляндії, який брав участь у боях за захист України.

Учасники змагалися у 9 адаптивних видах спорту: легка атлетика (біг, штовхання ядра, метання диска), велоспорт, плавання, волейбол сидячи, баскетбол на кріслах колісних, пауерліфтинг, веслування на тренажерах, стрільба з лука та настільний теніс. Більшість учасників випробовували свої сили в обраних видах спорту вперше. Попри різні умови тренувань, можливості підготовки та інші обставини, кожен з учасників гідно та самовіддано пройшов через всі випробування Ігор. Саме тому не було поділу учасників на переможців та призерів. Кожен отримав медаль — символ того, що кожен з них здобув свою особисту перемогу.

Відбір та підготовку збірної України 2025 року здійснює Міністерство у справах ветеранів України, спільно з бюджетною установою Український ветеранський фонд, Центром стратегічних комунікацій «СтратКом Україна», ГО «Повернись живим!» та ГО «Ігри Інвіктус Україна».

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback