Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

ПУМБ отримав 3 нагороди рейтингу ТОП Фінанс-2024
29 February, Thursday
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

28 лютого в рамках рейтингу ТОП Фінанс-2024, організаторами якого є Delo.ua та журнал "ТОП-100: Рейтинги найкращих", відбулась Церемонія нагородження найкращих фінансових установ України. 

В категорії "Найкращі банки з приватним капіталом" ПУМБ став одним із лідерів та отримав одразу 3 нагороди. Банк посів перші місця у номінаціях "Найкращий онлайн банкінг" за мобільний застосунок ПУМБ Online  та "Банк з найкращими умовами депозитів". Також, банк зайняв друге місце у номінації "Банк з найкращим картковим продуктом".

"ПУМБ безперечно входить в число найбільших фінустанов країни і складає гідну і помітну конкуренцію своїм колегам. Особливо важливим для ПУМБ є золото за найкращий онлайн банкінг. Напрямок мобільного банкінгу є пріоритетним для нас - банк багато інвестує в розвиток застосунку, створення та імплементацію сервісів, які спрощують фінансове життя клієнтів в Україні та закордоном.  Згідно з нашими даними, у 2023 році кількість активних користувачів ПУМБ Online сягнула 1.5 млн активних користувачів, зростання бази за рік становить + 500 тис. нових клієнтів. Приємно, що враження клієнтів, які обирають наш додаток та експертів, які проголосували за ПУМБ Online збігаються", - прокоментував Дмитро Поліщук, заступник голови правління ПУМБ.  

Голосування за найкращі фінустанови України проходило у два етапи: голосування аудиторії сайту Delo.ua та анкетування експертного журі. До складу журі увійшли ффінансові журналісти, провідні економісти та фінансові експерти України.

Нагадуємо, що стати клієнтом ПУМБ надзвичайно просто - достатньо скачати застосунок, зареєструватися онлайн за допомогою Дії, паперового паспорту або паспорта - ID картки та відкрити картку банка. Після реєстрації новому клієнту буде доступний увесь перелік банківських послуг у застосунку - від кредитування до доставки карток за кордон, обміну та переказу валюти, будь-яких платежів, тощо. Долучайтесь до лідерів!

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback