Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Соціальна ініціатива ПУМБ з подвоєння виплат єВідновлення
12 February, Monday
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Продовжуємо розповідати історії переможців ініціативи ПУМБ з подвоєння виплат єВідновлення. Переможцем січня 2024 року стала Олена з Чернігівської області. З ПУМБ Олена вже майже 5 років.

Рідне селище Олени потрапило в оточення російських військ майже одразу: «Від нас до кордону недалеко, тож бої навколо селища точились з першого дня війни. В село росіяни не зайшли, їх цікавили більші міста – Чернігів, Київ. Дороги постійно обстрілювали, зруйнували міст і ми нікуди не могли виїхати.  Люди ховались у підвалах, було дуже страшно. В селі навіть хліба не було, вижили за рахунок запасів».

7 березня 2022 року Олена запам’ятала на все життя  - під час обстрілу селища було пошкоджено її будинок: «Нам пощастило, що ми всі – я, син, невістка та моя онука встигли сховатись у підвал. Снаряд впав на сусідній будинок. Там не залишилось нічого – просто вирва. Вибуховою хвилею нам пошкодило стелю та дах. Тоді у половини села повибивало шибки, поламало дерева, було  дуже багато руйнувань. Два місяці були без світла та газу –  готували та грілись дровами, не було зв’язку».

Дізнавшись про можливість отримання компенсації від держави за зруйноване житло, Олена взагалі не вагалась який банк обрати: «Я задоволена банком, користуюсь багатьма послугами. Завжди все добре. Про подвоєння виплат я не знала і не розраховувала,  тож це стало для мене приємним сюрпризом. Гроші по програмі єВідновлення моя родина витратила на ремонт даху та стелі, але їх все рівно не вистачило. Довелось брати кредит у ПУМБ. Тож, подвоєння від банку дозволило розрахуватись з боргами». 

За словами Олени, найбільше у програмі подвоєння виплат єВідновлення від ПУМБ їй подобається можливість витрачати кошти на будь-які потреби, без жодних обмежень: «Це дуже зручно, ми заплатили робітникам, розрахувались з усіма, виплатили кредит».

Нагадуємо, що соціальна ініціатива ПУМБ з подвоєння виплат від держави триватиме до 14 червня 2024 року.  Банк сплачує усі податки під час отримання фінансової допомоги, тож всі кошти можна буде витратити на відновлення житла і щасливого сімейного життя. Максимальна сума виплати від ПУМБ становить 200 тис. грн. Детальніше про умови картки єВідновлення від ПУМБ - за лінком.

Соціальна ініціатива ПУМБ – наша допомога українцям. Віримо у перемогу та ЗСУ!

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback