Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

ПУМБ став фінансовим партнером ІІ Церемонії нагородження «Чотирилапі захисники»
20 October 2023
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

20 жовтня відбулось нагородження видатних службових собак зі своїми кінологами з 10 органів державної влади сектору безпеки та оборони України, які беруть активну участь у порятунку людей та захисті нашої країни: ГУР МО, ЗСУ, Нацгвардії, Нацполіції, ДПСУ, ДСНС, СБУ, УДО, Держмитслужби, ДКВС.

ІІ Церемонія нагородження «ЧОТИРИЛАПІ ЗАХИСНИКИ» проведена ВГО «Кінологічна спілка України» разом з фінансовим партнером ПУМБ, а також Першим інноваційним парком UNIT.City і магазином професійного спорядження для собак K9Shop.Ua.

23 службові собаки, які працюють у службах і відомствах сектору безпеки і оборони України, отримали почесні нагороди у чотирьох номінаціях:

  • ПОШУК ВИБУХОВИХ РЕЧОВИН – за видатну здатність виявляти вибухонебезпечні пристрої, зброю та частини до зброї.
  • СОБАКА СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ – за героїчне виконання різноманітних спеціальних завдань, від затримання порушників до пошуку мін в районах бойових дій.
  • ПОШУК НАРКОТИЧНИХ ЗАСОБІВ – за ефективну та невтомну роботу з правоохоронцями у боротьбі з незаконним обігом наркотиків.
  • ЗА ВРЯТОВАНЕ ЖИТТЯ – за неймовірний порятунок людей у надскладних умовах.

До нагородження запрошені службові собаки зі своїми кінологами з 10 органів державної влади сектору безпеки та оборони України, які беруть активну участь у порятунку людей та захисті нашої країни, включаючи службу у районах бойових дій, а саме: Головне управління розвідки Міністерства оборони України, Збройні Сили України, Національна гвардія України, Національна поліція України, Державна прикордонна служба України, Державна служба з надзвичайних ситуацій, Служба безпеки України, Управління державної охорони України, Державна митна служба України, Державна кримінально-виконавча служба України.

Спеціальні гості Церемонії - кінолог Лариса Борисенко, керівниця легендарного Павлоградського пошуково-рятувального загону «АНТАРЕС» разом зі своєю не менш легендарною бельгійською вівчаркою малінуа Спаркі. На особистому рахунку Спаркі, тільки з початку повномасштабного вторгнення понад 140 знайдених загиблих людей: когось було закатовано і закопано рашистами, а хтось загинув під завалами після звірячих рашистських обстрілів.

«Через рашистську агресію нам довелось скасувати усі наші виставки, безліч інших кінологічних заходів. Натомість наша Спілка зосередилась на підтримці клубів і наших членів. А ще – на підготовці робочих собак для наших силових структур, аби вони допомагали нашим воїнам наближати Перемогу. І серед таких чотирилапих помічників є чимало героїв, які кожного дня рятують життя людей і на фронті, і в тилу. Тому Кінологічна Спілка України, як найбільша організація чистопородного собаківництва в Україні, вже другий рік поспіль відзначає окремих службових собак і їх кінологів спеціальними нагородами. Країна має знати своїх героїв, зокрема і чотирилапих!» - зазначає Президент Кінологічної Спілки України Георгій Оніщенко.

«Команда банку всю війну підтримує українських воїнів, але ми вперше маємо нагоду віддячити чотирилапим захисникам і їх провідникам-кінологам. Завдяки їх мужнім вчинкам український бізнес продовжує успішно працювати в складний час. Ми всі можемо вільно жити, кохати і мріяти. Для нас велика честь бути долученими до нагородження героїв. Слава Україні!», - наголошує Ксенія Сікорська, директорка з маркетингу ПУМБ.

Сподіваємось, що наступного року на ІІІ Церемонії «Чотирилапі захисники» ми зможемо відзначити не просто героїв, а вже переможців у війні!

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback