Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Жодних секретів - інформація про відправника коштів у ПУМБ Online
02 October 2023
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Майже кожен українець отримував анонімні перекази та стикався із ситуацією коли під час зборів коштів неможливо зрозуміти, хто саме відправив гроші. З ПУМБ - це більше не проблема. Відтепер, в ПУМБ Онлайн під час отримання карткового переказу від іншого клієнта банку або від клієнтів ПриватБанк, monobank, А-Банк та Ощадбанк можна побачити відправника. А це означає ніяких підозрілих, анонімних переказів та марних спроб дізнатися від кого отримані кошти. Сервіс працюватиме в обидва боки – отримувачі переказів з ПУМБ Online також бачитимуть відправника.

І ще приємнішим цю новину робить те, що переказ з дебетових карток у додатку ПУМБ Online на картки ПУМБ та інших банків в гривні є абсолютно безкоштовним.  Комісія за переказ кредитних коштів у додатку ПУМБ Online на картки ПУМБ та інших банків становить лише 2,99%.

Долучайтеся до клієнтів ПУМБ та отримуйте прозорі тарифи та комфортний сервіс!

 

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback