Мобільний додаток
перейти перейти
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

ПУМБ – переможець у номінації «Соціальний маркетинг» на конкурсі X-RAY
05 June 2023
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

ПУМБ визнаний переможцем у номінації «Соціальний маркетинг» за соціальний проєкт «Ми однієї крові» на конкурсі маркетингових проєктів X-RAY. Найкращі проєкти обиралися читацькою спільнотою онлайн та експертним журі. Під час нагородження на MRKTNG Марафоні «Стратегії непереможних» команда банку також презентувала нову колекцію Lifesaving Merch https://lifesavingmerch.com.ua .

На MRKTNG Марафоні в інноваційному просторі UNIT.City понад 200 офлайн-учасників та декілька тисяч онлайн-глядачів перейняли досвід топових фахівців. Стратегіями адаптації маркетингу та креативу під час війни поділилися спеціалісти з понад 20 топових компаній.

Як задовольнити найважливіші очікування та потреби споживачів фінансової категорії у буремні військові часи, поділилася маркетинг-директорка ПУМБ Ксенія Сікорська. Ксенія наголосила: «В комунікації брендів споживачі хочуть бачити реальну підтримку українських цінностей та засуджують спекуляції з боку брендів на темі війни. І наша сила - в єдності. Найуспішнішими стають проєкти, в яких співпрацюють бренди, фонди, лідери думок. Тому ми створили ініціативу «Ми однієї крові», яка фінансує просування донорства крові і її доставку в гарячі точки для поранених, закупку кровоспинних засобів для захисників і підтримку знекровленого українського бізнесу і арту. Нас вже 29  партнерів, які разом працюють на перемогу. Раніше я б сказала, що ми з вами однієї думки, але наразі скажу – ми однієї крові».

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок