Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

«Госпітальєри» долучились до ініціативи «Ми однієї крові»
02 May 2023
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Масштабний партнерський проєкт «Ми однієї крові» створений в результаті співпраці банку ПУМБ, ГО «ДонорUA» та «Агенти крові», логістичної компанії «Нова пошта», 6 українських брендів одягу та 5 ілюстраторів. Замовляючи патріотичний мерч, кожен та кожна може допомогти рятувати життя тих, хто відстоює нашу незалежність на цій війні. Адже половину вартості кожного замовлення банк перераховує на доставку компонентів крові в гарячі точки та закупівлю кровоспинних засобів такмеду для військових.

Втім, потреби у прифронтових зонах поки не зменшуються, а лише зростають. Отже, виникла потреба ще більш ефективно співдіяти з медиками, які працюють в гарячих точках. Аби мати змогу рятувати ще більше життів, соціальна ініціатива «Ми однієї крові» оголосила про початок співпраці з ГО «Госпітальєри». Госпітальєри – це український медичний добровольчий батальйон, створений на початку 2014 року Яною Зінкевич. Основні завдання батальйону – допомога пораненим на полі бою, евакуація їх до шпиталів, допомога в реабілітації поранених, доставка загиблих до місця поховання. На сьогодні понад 200 госпітальєрів працюють безпосередньо в місцях, де ведуться запеклі бої. Серед найнагальніших потреб батальйону – закупівля обладнання для швидких, для порятунку життів та захисту парамедиків.

Ці потреби lifasavingmerch сподівається закрити разом зі своїми найвідданішими друзями, а також новими шанувальниками патріотичного мерчу з влучними гаслами та креативними зображеннями. Проєкт безупинно розвивається. Нещодавно «Ми однієї крові» представив нову колаборацію з БФ Сергія Притули. Перші футболки з цитатами очільника фонду та яскравими ілюстраціями українського художника Олександра Шатохіна вже оцінили прихильники. Вперше колекція була представлена на Всеукраїнському форумі тактичної медицини. Втім, зупинятися на цій співпраці проєкт не планує і вже згодом буде презентована нова колекція мерчу.

Загалом за 9 місяців своєї роботи соціальний проєкт «Ми однієї крові» згенерував 3 400 000 грн  на понад 1,5 тисячі засобів такмеду та 41 доставку крові в гарячі точки. Понад 900 українців стали донорами в рамках проєкту.

Приєднуйтесь до соціальної ініціативи «Ми однієї крові»: ставайте донором або замовляйте промовистий патріотичний мерч. Шукайте його в каталозі на сайті lifesavingmerch.com.ua. Доставка патріотичного замовлення відбувається за рахунок логістичного партнера проєкту – «Нова пошта».

І пам'ятайте, що саме ваше замовлення може врятувати чиєсь життя!

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback