News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Проєкт «Ми однієї крові» за ініціативи ПУМБ зібрав 2 мільйони гривень на порятунок українців
05 December 2022
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Соціальний проєкт «Ми однієї крові», ініційований ПУМБ, встиг полюбитися українцям та знайшов місце в їхніх серцях і гардеробах. Настільки, що станом на кінець листопада зібрав 2 мільйони гривень, котрі були передані до громадських організацій ДонорUA та «Агенти крові» для доставки крові в гарячі точки та закупівлі кровоспинних засобів для українських захисників.

Попри складні випробування, якими відзначився цей листопад для України, наші співгромадяни не припиняють вірити в перемогу і докладати максимум зусиль для її наближення. Так, завдяки українцям, що замовляють патріотичні речі з влучними гаслами та актуальними мемами, які закарбовують нашу незламність, організаторам проєкту вдалося зібрати значну суму — 2 000 000 грн.

Рекордні на сьогодні для проєкту кошти вже перераховані партнерським організаціям для підтримки донорства, забезпечення ЗСУ кровоспинними засобами тактичної медицини та доставки компонентів крові для українських військових і цивільних в регіони, де тривають бойові дії.

Зібрана сума передана на:

• 24 доставки крові в гарячі точки. Одна така поїздка рятує майже 1000 життів.
  • 240 кровоспинних бинтів
  • 253 оклюзійні наліпки
  • 350 кровоспинних джгутів-турнікетів
  • 210 компресійних бандажів

Окрім того, місія соціальної ініціативи «Ми однієї крові» – популяризація донорства крові в Україні. Проєкт уже об’єднав навколо себе 457 донорів та невпинно нагадує про необхідність у постійній здачі крові, адже одна донація рятує три життя. Це надважливо, коли нашим воїнам доводиться боротися за кожен метр української землі. І це збільшує потребу у донорській крові — необхідно створити такий запас, аби кожен, хто її потребує, отримував невідкладно.

Втім, у листопаді ми святкували не лише рекордну суму донатів, але й таке довгоочікуване звільнення Херсона. З цієї нагоди команда проєкту створила особливий пам’ятний шеврон у вигляді «того самого» кавуна. А вже найближчим часом проєкт обіцяє презентувати святкові худі, що повністю відображають настрій кожного українця, та особливі шеврони, що стануть у пригоді кожному в умовах тотального знеструмлення на вулицях українських міст.

Важливо, що в кожну річ вкладені не лише патріотичний заклик та соціальна складова, але й частинка турботи — безкоштовна доставка від логістичного партнера проєкту «Нова пошта» до будь-якого відділення чи поштомату в Україні.

Замовити патріотичний мерч, що рятує життя та підіймає бойовий дух українців, можна на сайті lifesavingmerch.com.ua.

«Ми однієї крові» — соціальна ініціатива, яка рятує життя наших військових та поранених цивільних, підтримує вітчизняний бізнес, просуває патріотичний арт, розвиває культуру донорства в Україні. Благодійний мерч створено в партнерстві банком ПУМБ, 2 громадськими організаціями, 6 українськими виробниками та 5 ілюстраторами. Половину вартості кожного замовлення ПУМБ перераховує громадським організаціям ДонорUA та «Агенти крові».

News

Subscribe to the newsletter