Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА: Звернення Голови Правління ПУМБ до Дня Незалежності України
24 August 2022
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Сергій Черненко, Голова Правління ПУМБ:

Дорогі друзі,

Ми відчуваємо надійне плече одне одного, тому попри все продовжуємо працювати, боротися і мріяти. Два важливі слова ВСЕ БУДЕ – наше натхнення і сила. НЕЗАЛЕЖНІСТЬ – наш генетичний код.

У нас з вами ВСЕ БУДЕ, незважаючи на шість місяці жахів війни. Ми з вами тримаємо стрій на всіх можливих фронтах і стоятимемо до кінця, бо це наш дім. Ми ВІЛЬНІ люди на НЕЗАЛЕЖНІЙ землі.

СВОБОДА – в нашій крові. ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ – наш кожен день боротьби. Через війну ми ще палкіше любимо нашу країну. Зазнаємо збитків, але вчасно платимо податки. Підтримуємо тих, кому ще важче. Створюємо для українських воїнів надійний тил.

Ви, наші колеги, партнери та клієнти, допомагаєте нам міцно тримати бізнес-фронт. Ви вчасно сплачуєте за кредитами, а ми підвищуємо відсоткові ставки за депозитами. Ви відновлюєте та релокуєте бізнес у безпечні регіони, а ми знижуємо комісію за обслуговування та кредитуємо критично важливий бізнес. Ви довіряєте нам ваші статки та переходите на мобільний банкінг, а ми за першої можливості відкриваємо відділення на звільнених територіях. Ми разом підтримуємо українських бійців на передовій.

У нас з вами обов’язково ВСЕ БУДЕ! Буде те, про що мріємо й у що віримо. У що вкладаємо душу, інвестуємо час і кошти. Буде працюючий бізнес і дитячий сміх в школах, нові партнерства й інноваційні хаби. Зустрічі з друзями та коханими у себе вдома. Спокій від тиші без вибухів. Щастя від новин про відновлення. СВОБОДА подорожей рідною країною та світом.

ВСЕ БУДЕ так, як ми прагнемо!
Від щирого серця, з теплом і любов’ю.
ВСЕ БУДЕ Україна. Сильна та ВІЛЬНА!

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback