Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Видачі ПУМБ агровиробникам з початку війни склали майже 1,3 млрд грн
12 May 2022
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) з початку війни профінансував агровиробників на суму в майже 1,3 млрд грн.

Кредитна підтримка банку допомогла українським підприємствам навіть в умовах війни провести весняно-польові роботи за розкладом. Це означає, що вже восени фермери зможуть зібрати врожай.

За останні роки Україна стала другою країною-експортером зерна на міжнародному ринку та системно значущим гравцем у забезпеченні продовольства у світі. Натомість наразі, як ніколи, важливим є задоволення внутрішнього попиту та підтримання економіки. Саме тому одним із пріоритетних завдань ПУМБ ще з початку військової агресії стало забезпечення фінансуванням клієнтів для успішного проведення посівної кампанії.

Отримати вигідне та доступне фінансування аграрії у ПУМБ сьогодні можуть:

  • за усіма напрямками програми «Доступні кредити 5-7-9», зокрема і з підтримки посівної, у рамках якого передбачено кредитування під 0%;
  • а також за новою держпрограмою Кабміну, відповідно до якої уряд компенсуватиме відсотки за кредитами на покриття будь-яких витрат, пов’язаних з аграрною діяльністю. Для отримання такого фінансування покриття заставою складатиме лише 20% від суми кредиту, інші 80% забезпечуються гарантією з боку держави.
News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback