Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

ПУМБ розірвав співпрацю з Республікою Білорусь щодо пільгового кредитування на покупку білоруської сільгосптехніки
31 March 2022
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) прийняв рішення про припинення партнерських відносин з Республікою Білорусь за програмою пільгового кредитування на покупку сільгосптехніки білоруського виробництва.

Принципова позиція банку щодо розірвання співпраці з білоруськими партнерами насамперед пов’язана з підтримкою Республіки російського вторгнення в Україну, а також надання своєї території для переміщення ворожих військ.

Раніше сільськогосподарська техніка та вантажні автомобілі з Білорусі сприяли розвитку бізнесу в обох державах. Натомість зараз Республіка стала плацдармом для знищення не тільки аграрної галузі України, але й її мирного населення.

Співпраця ПУМБ з Республікою Білорусь тривала з 2016 року та мала на меті стимулювання поставок білоруської техніки в Україну через компенсування частини відсоткової ставки за кредитами на її придбання банку та його агро клієнтам.

Зважаючи на поточну ситуацію, подальше подовження партнерських відносин між ПУМБ та Урядом Білорусі не є можливим, тому банк відмовився від усіх призначених компенсацій за діючими кредитами.

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback