Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

До уваги клієнтів: комфортні платежі картками ПУМБ за кордоном
04 March 2022
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Якщо ви збираєтесь виїхати за кордон або вже перебуваєте за межами України, нагадуємо, що найкращий варіант розрахунку (за наявності коштів на банківській картці) є безготівкові операції. Картки ПУМБ  за межами України працюють, а їх дію подовжено до кінця року.

Для комфортних платежів за кордоном перевірте та налаштуйте такі сервіси у додатку ПУМБ Онлайн:

  • Перевірте та активуйте функцію «Операції за кордоном». Зверніть увагу, що кожна картка активується окремо.
  • Налаштуйте та активуйте сервіси оплати Apple Pay/Google Pay та підключить вашу платіжну картку до сервісів. Радимо перевірити роботу сервісів до перетину кордону.
  • Під час здійснення  безготівкових розрахунків за кордоном,  клієнти можуть отримувати запити на підтвердження операції із вводом ПІН-коду. Якщо ви забули свій ПІН-код, будь ласка, скористайтеся функцією нагадування або зміни ПІН-коду у мобільному застосунку ПУМБ Онлайн. У разі, якщо не маєте доступу до застосунку, зателефонуйте до контакт-центру банку та за допомогою автоматичних підказок здійсніть заміну/нагадування ПІН-коду.
  • Зняття готівки з карток ПУМБ за кордоном можливе у будь-якій валюті згідно з діючими тарифами банку. Для платежів за кордоном, перевірте налаштування лімітів картки у застосунку ПУМБ Онлайн. Змінити ліміти можна за допомогою функції «Ліміти операцій зняття готівки». Зверніть увагу, що кожна картка налаштовується окремо.  

Клієнти ПУМБ можуть отримувати перекази коштів від друзів та рідних з-за кордону на свій рахунок (евро, долар США, злотий, фунт стерлінгів) за допомогою  SWIFT переказів. Для отримання коштів,  валюта переказу має співпадати із валютою рахунку. Якщо у вас відсутні рахунки у валюті, їх можна відкрити у додатку ПУМБ Онлайн.

Якщо ви виїхали за кордон та хочете переказати кошти вашим родичам або друзям, ви можете це зробити за допомогою застосунку ПУМБ Онлайн на карту будь-якого банку України.

Нагадуємо, що, навіть поза межами України, ви можете скористатися наступними каналами зв’язку із банком:

1) Дзвінок до контакт-центру:

+38 096 290 7 290
+38 050 290 7 290
+38 093 290 7 290
+38 044 290 7 290

2) Дзвінок через сайт банку

3) Звернення на сайті банку.

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback