Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

«Важливий внесок кожного»: що розповідали та радили підліткам на кар’єрній зустрічі зі сфери медіа
20 May 2021
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

13 травня школярі та школярки з усієї України зустрілись з представниками та представницями медійної індустрії. Четверта кар’єрна зустріч відбулася в межах національного проєкту “Моя кар’єра в Україні”, який організовує Центр «Розвиток КСВ» спільно з Career Hub та банком ПУМБ.

З підлітками зустрілись головна редакторка журналу, журналіст, директорка з комунікацій, телеведуча та акторка.

«Ми хочемо допомогти молоді розвинути нові навички та побудувати майбутню кар’єру. Наша мета - не просто розповісти про професію, але й познайомити із успішними людьми, які поділяться досвідом власного кар’єрного шляху», - Тарас Деркач, керівник платформи Career Hub.

«Якщо ви плануєте пов’язати своє життя з медіа, то маєте зрозуміти, що це велика відповідальність. Як журналіст чи піар-менеджер ви будете говорити від імені свого видавництва чи компанії. Ви формуватимете репутацію вашої організації», - Тетяна Колесник, КСВ-менеджерка банку ПУМБ.

113 учасників та учасниць приєдналися до кар’єрної зустрічі зі сфери медіа. Медійники/ці ділилися з ними своїм досвідом, порадами та пояснили, чому сфера медіа - це не лайки та репости, а серйозна праця над собою.

«Телебачення - це робота великої команди, де внесок кожного - важливий», -  Анна Панова, телеведуча новин «Сьогодні» на телеканалі «Україна».

«Якщо ви не знаєте, ким стати - піарником чи працювати у ЗМІ, то зараз з’явилась нова професія - brand journalist. Це людина, яка створює історії, розказує про той бренд, на який вона працює», - Жанна Дуфіна, директорка з комунікацій громадської спілки «Освіторія».

«Для особливих ролей у кіно іноді треба навчитися їздити верхи, чи кататися на роликах. Постійно освоювати щось нове і не зупинятися!», - Ольга Ларіна, режисерка та акторка театру та кіно.

Підлітки дізнались, як розвивати власні таланти, вчитись на своїх помилках та чому потрібно бути гнучким і завжди відстоювати свої ідеї.

Нагадаємо, після серії кар’єрних зустрічей відбудеться фінальна конференція. Лише 30 найактивніших підлітків зустрінуться у Києві зі своїми кумирами – керівниками та керівницями підприємств, міжнародних організацій, державних органів влади, а також виграють корисні подарунки від організаторів!

Нещодавно пройшли кар’єрні зустрічі з медичної, креативної та сфери послуг.

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback