go go
Persona
The bank today
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Інформація щодо дії акційних умов по кредитній картці всеМОЖУ у лютому-березні 2021 року
16 February, Tuesday
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Шановні клієнти,

Інформуємо вас про те, що акційні умови користування кредитною карткою всеМОЖУ подовжено до 30 березня 2021 року. Це зроблено для того, щоб клієнти, які подали заявки на оформлення кредитних карток в лютому, могли повністю скористатися спеціальними умовами: зняттям готівки в грейс-період до 62 днів, а також сервісом Сплачуйте частинами - розстрочкою на будь-які покупки карткою від 1000 гривень на 6 місяців без переплат.

Це значить, що всі клієнти ПУМБ можуть користуватися карткою всеМОЖУ на пільгових умовах до 30 березня 2021 року.

На всі операції, здійснені з 31 березня, діятимуть стандартні умови. Це значить, що у разі зняття готівки або переказів з кредитної картки, на суму будуть нараховуватися відсотки за користування кредитними коштами. А сервіс Сплачуйте частинами буде доступний лише на товари магазинів-партнерів та пільговим періодом до 3 місяців. Оплата товарів та послуг, поповнення мобільного та сплата комунальних платежів через ПУМБ Online без комісії та залишається без переплат до 62 днів.

Нагадаємо, в період з листопада по січень понад 120 тисяч клієнтів оформили кредитну картку всеМОЖУ, клієнти скористалися сервісом Сплачуйте частинами понад 180 тисяч разів на суму більше ніж 360 млн. грн.

News

Subscribe to the newsletter