go go
Persona
The bank today
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Купуйте техніку Apple по супер-цінам в кредит на два роки від ПУМБ!
10 February, Wednesday
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Давно мріяли стати власником останньої моделі «Айфона»? Або ж шукаєте подарунок до свят для коханої людини? Тоді ця супер-новина для вас! З 10 лютого по 10 березня 2021 року купити техніку Apple можна в кредит від ПУМБ аж на 24 місяці! На цьому приємні новини не закінчуються: відсоткова ставка за кредитом становитиме від 0,01%. Це значить, що вартість кредиту розіб’ється рівними частинами на 24 платежі.

Але і це ще не все: з 10 лютого по 10 березня на акційну техніку Apple будуть діяти святкові супер-знижки. Відтак, купити для себе чи у подарунок  телефон, навушники, планшет та іншу техніку Apple можна з економією:

• iPhone 12 mini у розстрочку* на 24 місяці від 1187 грн/місяць. Знижка від попередньої вартості - до 3000 грн
  • Apple Watch у розстрочку* на 24 місяці від 291 грн/місяць. Знижка від попередньої вартості  - до 1300 грн
  • AirPods у розстрочку* на 24 місяці від 233 грн/місяць. Знижка від попередньої вартості - до 1000 грн

В акції бере участь вся техніка Apple, наявна в торговій точці на момент продажу. Придбати акційні товари на спеціальних умовах можна в магазинах-партнерах** COMFY, ELDORADO, Фокстрот, АЛЛО, ЦИТРУС, MOYO, iOn, VODAFONE та ROZETKA.

Скористайтеся вигідними пропозиціями та придбайте техніку Apple собі чи в подарунок на супер-вигідних умовах від ПУМБ! Щоб оформити розстрочку*, з собою потрібно мати паспорт та ІПН. Розстрочка* оформлюється безпосередньо в торгових точках під час покупки товару.

*Під розстрочкою мається на увазі надання кредиту на спеціальних умовах для придбання товарів.

**Список магазинів-партнерів розміщено на сайті банку

News

Subscribe to the newsletter