go go
Persona
The bank today
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Тимчасові зміни в тарифікації пакетів Black Platinum та Premiere
05 June, Friday
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Шановні клієнти,

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) в квітні та травні тимчасово скасував щомісячну комісію за користування преміальними пакетами Black Platinum та Premiere. Ми пішли на зустріч клієнтам, адже розуміли, що через введення карантину та обмеження пересування не всі клієнти зможуть виконувати транзакції на необхідну мінімальну суму.

Попри скасування низки обмежувальних заходів, ПУМБ вирішив продовжити для клієнтів термін дії пільгового користування преміальними пакетами до червня включно. Ми розуміємо, що й досі лишається ризик інфікування, і, відповідно, є необхідність обмежувати пересування, що прямо впливає на частоту використання картки та суму транзакцій.

Тому з 1 по 30 червня 2020 року ПУМБ тимчасово не буде нараховувати щомісячну комісію за користування преміальними пакетами Black Platinum та Premiere, які передбачають помісячну тарифікацію. Так, на період червня клієнти ПУМБ, які користуються картками Black Platinum та Premiere звільняються від сплати щомісячної комісії незалежно від суми транзакцій, виконаних протягом місяця.

Subscribe to the newsletter

Please fill this field