go go
Persona
The bank today
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

ПУМБ подвоїв продажі страхових полісів ОСАГО
07 August, Wednesday
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) продовжує розвивати напрямок продажів страхових послуг від партнерів. Так, у другому кварталі 2019 року ПУМБ подвоїв продажі страхових полісів ОСАГО в порівнянні з аналогічним періодом у 2018 році.

Приріст продажів на кінець червня склав 102%. Найбільшу кількість страховок у другому кварталі було продано в Дніпропетровській і Запорізькій областях - 42% від загальної кількості.

«Продаж страхових полісів, що покривають класичні страхові ризики, дуже перспективна ніша для банку. Ми економимо час і зусилля клієнта: менеджер банку сам підбирає кращу пропозицію по страховці від шести провідних страхових компаній, а також допомагає оплатити поліс. Все займає від 15 до 20 хвилин максимум. Якщо ж клієнт раніше обслуговувався в банку, і інформація про нього вже є в базі, оформлення займає ще менше часу», - прокоментував начальник відділу банківського страхування роздрібного бізнесу ПУМБ В'ячеслав Меліхов

Нагадаємо, ПУМБ пропонує своїм клієнтам оформити страховки від 6 страхових компаній - АСКА, Арсенал Страхування, ARX, ІНГО, VUSO і АСКО ДС. Придбати страховий поліс можна як на сайті банку, так і в відділеннях і точках продажів ПУМБ. Також клієнти банку можуть оформити страховий поліс ОСАГО через месенджер Viber.

Subscribe to the newsletter

Please fill this field