go go
Persona
The bank today
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Банк ПУМБ почав видавати платіжні картки автоматизовано
01 August, Thursday
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Банк ПУМБ вперше видав банківські припейд-картки за допомогою терміналів самообслуговування під час фестивалю UPark 16-18 липня.

Це стало можливо завдяки пристрою, вмонтованому в термінали поповнення платіжних карток, який дозволяє їх зберігати і видавати клієнту автоматично.

Все, що знадобилося клієнту для отримання картки - номер мобільного телефону, ініціали та кілька секунд часу. Таким способом на фестивалі отримали свої карти більше 50 відвідувачів заходу. Цей проект був реалізований за 6 тижнів «з нуля» як тестовий, в серії технологічних розробок, над якими працює ІТ-команда ПУМБ.

«В рамках стратегії digital-трансформації ПУМБ ми впроваджуємо культуру управління змінами на рівні всього банку. Зміни неможливі без інновацій, які, в свою чергу, неможливі без готовності йти на експеримент. Ця філософія дозволила нам переглянути стандартну функцію ІТ-підрозділу банку і почати працювати в форматі внутрішнього R&D центру. Ми тестуємо ефективність наших напрацювань в реальних умовах. Саме так народилася ініціатива з видачею карток на фестивалі UPark. Отримані успішні результати дозволяють нам в майбутньому розглядати можливість масштабування технології видачі карток за допомогою терміналів самообслуговування на рівні мережі банку», - коментує директор департаменту інформаційних технологій банку ПУМБ Андрій Бегунов

Subscribe to the newsletter

Please fill this field