go go
Persona
The bank today
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

ПУМБ закінчив I квартал 2019 року з чистим прибутком 756,9 млн гривень
02 May, Thursday
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) закінчив І квартал 2019 року з чистим прибутком 756,9 млн грн, що на 55% більше аналогічного показника минулого року.

Інші показники банку також зросли: операційний дохід ПУМБ на кінець березня 2019 року склав 1,8 млрд грн проти 1,4 млрд грн в першому кварталі 2018 року. Чистий процентний дохід банку виріс на 35% до 1,2 млрд грн в порівнянні з аналогічним періодом за 2018 рік, а чистий комісійний дохід збільшився на 60 млн грн, досягнувши 322 млн грн.

Власний капітал банку склав 7,1 млрд грн. Активи ПУМБ станом на 31 березня 2019 року складають 46,8 млрд грн, а зобов’язання – 39,7 млрд грн.

ПУМБ стабільно збільшує рівень адекватності капіталу. На кінець І кварталу адекватність капіталу банку складає 17,78% при нормативі 10%.

Повна фінансова звітність розміщена на сайті.

{title} - Bank FUIB

Feedback