Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Фестивальна картка від ПУМБ – нова «тусовочна» картка для яскравого дозвілля
19 January 2018
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Фестивальна картка ПУМБ Mastercard стане офіційною карткою концерту David Guetta в Києві. Її можна буде отримати під час шоу у промоутерів банку ПУМБ і надалі використовувати на інших розважальних івентах в Україні. Серед переваг картки: знижка від 10% на барах під час заходів, послуги сервісної зони, де можна буде активувати картку і поповнити її, а також право пріоритетного проходу, що дозволяє без черги пройти на івент.

«Приїзд іменитого діджея – знакова подія для всіх шанувальників якісної музики в Україні. У Європі набирають популярність сashless-заходи, які передбачають відсутність паперової валюти під час концертів. Це дозволяє відвідувачам убезпечити себе і зручно контролювати суми витрат на івентах завдяки безготівковим розрахункам, – коментує Себастіан Рубай, заступник голови правління ПУМБ. – ПУМБ є офіційним банком-партнером сольного шоу David Guetta в Києві та спеціально до заходу випускає фестивальну суперкартку ПУМБ Mastercard».                                                                                                 

Власники нової молодіжної картки ПУМБ Mastercard зможуть користуватися спеціальними пропозиціями, знижками і бонусами за програмою лояльності Mastercard «Більше», а також брати участь в акціях від банку і вигравати класні призи. Весь перелік цікавих подій в Україні, на яких діє фестивальна картка, буде представлений незабаром на сайті та на офіційній сторінці банку ПУМБ на Facebook. Фестивальна картка працює лише на заходах на території України і дає додаткові привабливі можливості власникам: оплата комунальних послуг на порталі онлайн-оплат PayHub.com.ua, підключення/відключення послуги захисту онлайн-платежів 3D Secure в один клік і швидка оплата зі смартфона за допомогою AndroidPay.

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback