Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Повідомлення про зміну реквізитів карткових рахунків
30 September 2016
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB
Шановні клієнти!

Інформуємо Вас про те, що на підставі Інструкції про порядок відкриття, використання і закриття рахунків у національній та іноземній валютах, затвердженої Постановою Правління НБУ №492 від 12.11.2003, та договірних відносин між клієнтом і ПАТ «ПУМБ», як правонаступника АТ «БАНК РЕНЕСАНС КАПІТАЛ », 1 жовтня 2016 відбудеться зміна реквізитів карткових рахунків, відкритих АТ«БАНК РЕНЕСАНС КАПІТАЛ» та ПАТ «ПУМБ» в процесі реорганізації АТ «БАНК РЕНЕСАНС КАПІТАЛ», у тому числі відкритих у філіях  ПАТ «ПУМБ» в м Київ, а саме зміна номера рахунку і МФО Банку з 380010 на 334851.

Інформацію про нові реквізити карткових рахунків ви можете отримати: 
  • +38 044 290 7 290 по Україні та з-за кордону (1)
  • 490 з мобільних телефонів (2)
  • в інтернет банкінгу ПУМБ online
  • у відділенні ПАТ «ПУМБ»

Технологічні роботи зі зміни реквізитів рахунків будуть проводитися в період з 9:00 1 жовтня по 9:00 2 жовтня 2016 в зв'язку з чим здійснення операцій з використанням платіжних карт і сервісу інтернет банкінгу ПУМБ Інфо в цей час може бути обмежена.

Приносимо вибачення за можливі незручності.
News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback