Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Швидкий та вигідний старт для малого бізнесу від ПУМБ
07 August 2012
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

До 31 січня 2012 року ПУМБ пропонує особливі умови розрахунково-касового обслуговування для малого бізнесу. Новий тарифний пакет «Старт» забезпечує 2 місяці безкоштовного розрахунково-касового обслуговування. По закінченню терміну дії тарифного пакету «Старт» можна обрати пакет послуг, який найбільш підходить для бізнесу в залежності від специфіки та сфери діяльності. Тарифний пакет «Старт» від ПУМБ дає можливість малому бізнесу два важливі переваги - економія коштів та часу.

 Пакет «Старт» дозволяє економити на фінансових операціях завдяки відсутності плати за відкриття поточного розрахункового та карткового рахунків, абонплати за користування системою «Клієнт-Банк» і послугою GSM Banking. Безкоштовні також всі платежі між клієнтами ПУМБ і 10 платежів на користь клієнтів інших банків щомісяця. Додаткова економія можлива за рахунок лояльних тарифів на видачу готівки з поточного рахунку (0,7%), а також тарифів на купівлю та продаж валюти (0,3% і 0,2% відповідно).

Одна з ключових переваг ПУМБ для малого бізнесу - швидкість здійснення операцій. Розрахунковий рахунок відкривається в день звернення, а операційний день триває до 17:30. Наявність власного Процесингового центру дозволяє ПУМБ забезпечувати своїм клієнтам високу швидкість платежів*, що особливо актуально для компаній, які здійснюють експортно-імпортну діяльність. Крім того, банк не стягує додаткову комісію за терміновість операцій з купівлі та продажу валюти, виконуючи заявки в день їх подання за стандартними тарифами.

ПУМБ добре розуміє потреби малого та середнього бізнесу, тому більше 94% корпоративного клієнтського портфелю банку доводиться на цей сегмент**. За підсумками 9 місяців 2011 року частка малого та середнього бізнесу в корпоративному кредитному портфелі ПУМБ склала 31,4% (566,4 млн дол США), а в загальному обсязі коштів корпоративних клієнтів - 24,2% (240,3 млн дол США) . Свої фінансові потоки банку довірили багато підприємств переробної промисловості, будівельної галузі, сфери торгівлі, операцій з нерухомим майном, надання послуг оренди, інжинірингу та інші.

ПУМБ безперервно вдосконалює свої продукти та послуги, щоб відповідати потребам й очікуванням клієнтів. Високим попитом у клієнтів банку користуються короткострокове кредитування для поповнення обігових коштів, овердрафт, а також кредити на оновлення автопарку. Нещодавно ПУМБ запропонував послугу факторингу, а в найближчому майбутньому банк запропонує ряд готових та швидких кредитних пакетних рішень, які враховують галузеву специфіку компаній.

Дізнайтеся про місцезнаходження найближчого з 171 відділень ПУМБ за телефоном 0 800 500 490 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів) або 490 (з мобільного телефону), а також на сайті банку www.pumb.ua.

* ПУМБ отримав нагороду Deutsche Bank за виняткову якість платежів у доларах США в 2010 році - рівень STP склав 100%. Це означає, що всі без винятку платежі клієнтів ПУМБ обробляються в повністю автоматичному режимі, а цільовий час обробки платежів становить до 5 секунд.

** ПУМБ застосовує такі критерії для визначення сегменту діяльності суб'єкта МСБ:

  • малий бізнес - підприємства з річним обігом від 8 до 80 млн грн;
  • середній бізнес - підприємства з річним обігом від 80 до 400 млн грн.
News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback