Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Moody’s змінило прогноз рейтингу ПУМБ з «негативного» на «стабільний»
27 July 2012
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

19 травня 2011 року міжнародне рейтингове агентство Moody's переглянуло прогноз по глобальному рейтингу в національній валюті B2 і по рейтингу боргових зобов'язань в іноземній валюті Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) з «негативного» на «стабільний». У той же час, агентство підвищило рейтинг банку за національною шкалою з А3.ua до A2.ua і підтвердило решту рейтингів банку: рейтинг фінансової стійкості банку E + (BFSR), довгостроковий рейтинг за депозитами в іноземній валюті B3, а також короткостроковий рейтинг за депозитами в національній та іноземній валюті Not Prime. Всі глобальні рейтинги, а також рейтинг фінансової стійкості банку (BFSR) мають стабільний прогноз, в той час як рейтинг за національною шкалою не має якогось специфічного прогнозу.

Рейтингові дії були здійснені Moody's після оцінки аудованої фінансової звітності ПУМБ за 2010 рік, підготовленої відповідно до МСФЗ.
Згідно з повідомленням Moody's «зміна прогнозу рейтингів ПУМБ обумовлена стабілізацією показників якості активів Банку та поліпшенням його прибутковості в 2010 році, що в поєднанні зі стабільним операційним доходом, адекватним формуванням резервів і регулятивного капіталу має забезпечити достатню капіталізацію ПУМБ в середньостроковій перспективі».
 
Офіційний прес-реліз рейтингового агентства Moody's стосовно цих рейтингових дій можна знайти на сайті агентства (www.moodys.com).

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback