Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Акція «Спробуйте-Вам сподобається» від ПУМБ і Visa
25 July 2012
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Стартував новий сезон спільної акції «Спробуйте - Вам сподобається» від Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) та Міжнародної платіжної системи Visa. Клієнти ПУМБ - власники зарплатних карт Visa Electron/Visa мають можливість виграти грошові призи, просто розплачуючись за товари та послуги. Активні користувачі платіжних карт мають великі шанси виграти один з численних грошових призів на суму 500 гривень.

Стати учасником Акції просто. Держателю картки Visa Electron / Visa необхідно в період з 1 жовтня 2011 року по 31 січня 2012 року (включно) здійснити хоча б одну операцію з оплати товарів або послуг у торгово-сервісних підприємствах, пристроях самообслуговування (терміналах самообслуговування, банкоматах) або з використанням мережі Інтернет (включаючи поповнення рахунку номерів мобільних телефонів, оплату комунальних платежів) на будь-яку суму. Чим більше операцій - тим вищі шанси виграти приз!

«З кожним роком все більше клієнтів ПУМБ надають перевагу використанню платіжної карти при розрахунках за товари та послуги, минаючи зняття коштів у банкоматі, оскільки проведення операції в POS-терміналах для власника карти є безкоштовним - коментує Дмитро Крепак, Заступник Голови Правління з роздрібного бізнесу ПУМБ. - Користуватися карткою при розрахунках зручно, безпечно і престижно, оскільки завдяки регулярним акцій ПУМБ і Visa власники карток отримують привілеї, знижки і призи».

News

Subscribe to the newsletter