Mobile app
go go
Analytical overviews

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Кешбеки від ПУМБ у продуктових магазинах Польщі та Німеччині
22 April, Monday
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Купуєте в магазинах Польщі або Німеччини? ПУМБ має гарну новину для українців, які знаходяться в за кордоном. З 1 квітня 2024 по 30 червня 2024 року, банк надає кешбеки у розмірі 3% від суми покупки на купівлю продуктів у супермаркетах та продуктових магазинах Польщі та Німеччини. Максимальна сума кешбеку – до 500 грн/місяць.  Утримується податок у розмірі 19,5%. Зверніть увагу, що кешбек нараховується лише за оффлайн-розрахунок в продуктових мережах та магазинах. Детальні умови нарахування кешбеків – за посиланням.

Кешбеки у Польші та Німеччині доступні лише новим клієнтам, тож не зволікайте та долучайтесь до спільноти клієнтів ПУМБ. Для цього достатньо скачати застосунок ПУМБ Online (доступно для Android та iOS), зареєструватись будь-яким зручним способом (за допомогою Дії, ID-картки чи паспорта) та у декілька кліків відкрити картку ПУМБ (дебетову або кредитну). Після цього новому клієнту ПУМБ будуть доступні усі фінансові та банківські послуги.

Як налаштувати кешбек? Відкрити застосунок ПУМБ Online -> Більше ->Кешбек -> Партнерський кешбек

Не втрачайте чудову можливість зекономити на покупках та отримати додаткові переваги від ПУМБ!

Є потреба в готівковій валюті за кордоном? Нагадуємо, що з квітня цього року ПУМБ зменшив комісію за зняття власних коштів за кордоном до 1,5% від суми зняття. Раніше тариф становив 1.5% +4 дол.США.  Зверніть увагу, що можлива  додаткова комісія від банку, в банкоматі якого здійснюється зняття готівки.  

Розплачуєтесь гривневою карткою за кордоном та хочете слідкувати за балансом у валюті? ПУМБ потурбувався і про це – відтепер клієнти банка мають можливість налаштувати автоматичне відображення гривневого балансу у валюті.

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback