Mobile app
go go
Analytical overviews

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Відкривайте рахунки для юридичних осіб у ПУМБ онлайн за 10 хвилин!
02 May, Thursday
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

З думкою про юридичних осіб та їх комфорт Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) запровадив новий сервіс дистанційного відкриття поточних рахунків, залишивши у минулому відвідування відділень та паперові документи.

Процес дуже швидкий та економить найдорогоцінніше для тих, хто займається бізнесом – час. Протягом всього 10 хвилин юридична особа має можливість отримати рахунок у ПУМБ та доступ до цілої бізнес-екосистеми: інтернету-банкінгу та мобільного застосунку ПУМБ Digital Business.

Все, що потрібно мати керівнику компанії – це ID-картку або закордонний паспорт та активний Дія.Підпис у застосунку Дія.

Далі лише знадобиться:

  • Натиснути «Відкрити рахунок» та обрати спосіб «Ідентифікація через Дію»;
  • Ознайомитись з «Умовами відкриття рахунку онлайн»;
  • Ввести номер телефону керівника та підтвердити його OTP-паролем;
  • Надіслати копію паспорта керівника через застосунок Дія;
  • Обрати юридичну особу, для якої необхідно відкрити рахунок;
  • Заповнити анкетні дані;
  • Та підписати заяву на приєднання до договору банківського обслуговування за допомогою Дія.Підпису.

Ось і все – рахунок відкрито! Логін та пароль для здійснення входу у ПУМБ Digital Business будуть надіслані користувачу автоматично.

«Ми довго працювали над тим, аби всі переваги дистанційного обслуговування у ПУМБ стали доступними не тільки фізичним особам-підприємцям, а й юридичним особам. Сьогодні ми з гордістю анонсуємо можливість онлайн-відкриття рахунку у банку і для компаній. Багато зусиль було зосереджено на тому, щоб зробити процес легким, а головне швидким. З початку року ми вже відкрили більше 220 рахунків повністю дистанційно з середнім таймінгом всього у 10 хвилин» - ділиться Масюк Максим, начальник управління Digital розвитку малого бізнесу ПУМБ.

Бажаєте переконатися у швидкості вже зараз? Переходьте за посиланням та відкривайте рахунок для юридичних осіб онлайн у ПУМБ сьогодні.

 

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback