Mobile app
go go
Analytical overviews

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Огляд фінансових ринків 01.04.2024
02 April, Tuesday
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Інвестори підбивають підсумки. За підсумком І кварталу 2024 року світові фондові ринки продемонстрували найкращий результат за останні п’ять років, через що індекс MSCI світових акцій зріс на 7,7%. Це найвищий показник з 2019 року, а акції перевершують облігації з найбільшим відривом за будь-який квартал з 2020 року. Ключовим тригером даного зростання став ентузіазм щодо штучного інтелекту та очікування, що ФРС США почне знижувати процентні ставки в цьому році.

У лютому 2024 року в номінальному вимірі все зростання експорту товарів було забезпечене експортом до країн Африки. Також збільшився експорт до країн Америки та СНД. Одночасно скоротився експорт до країн ЄС та країн Азії.

В Україні зростає ринок страхування життя.

Огляд фінансових ринків 01.04.2024

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback