Mobile app
go go
Analytical overviews

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

ПУМБ дарує вкладникам 50 браслетів з Азовсталі
28 November 2022
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

5 грамів металу -  браслет зроблений з довоєнної Азовсталі. Браслет, який символізує силу, незламність, все, що вшито в ДНК кожного українця. Браслет - 100% прибутку від продажу якого піде на флот морських дронів, які захистять Україну від російських кораблів і їхніх крилатих ракет.

ПУМБ долучився до ініціативи збору коштів на морські дрони та закупив 50 браслетів «Азовсталь. Символ незламності». Це останній наклад, що був виготовлений зі сталевих літер «ВІРЮ В ЗСУ», які протягом місяця стояли біля підніжжя найбільшого прапора України. Аби відзначити незламність клієнтів банка, ПУМБ розіграє браслети серед вкладників депозиту «Сталевий», які у період акції (з 28.11.2022 по 30.12.2022) відкрили цей депозит  на суму від 10 тис. грн.

Депозит «Сталевий» - класичний строковий вклад, із дохідністю до 16% річних у гривні. Клієнтам доступні різні строки розміщення під будь-які потреби – від 1 до 12 місяців з щомісячною виплатою відсотків та можливістю поповнення без обмежень. Депозит «Сталевий» можна відкрити як у мобільному застосунку ПУМБ Online, так і  у будь-якому відділенні банку.

Розіграш браслетів, які вже стали символом незламності українського народу, буде проведено до 13 січня 2023 року за допомогою сервісу random.org.

З перших днів війни команда ПУМБ мобілізувала усі зусилля аби забезпечити безперервну роботу банку та зберегти стабільність банківської системи. ПУМБ вже понад 30 років є фінансовою підтримкою українців і жодного разу не затримав виплат по депозитам та іншим виплатам. Банку довіряють українці. Так,  82% клієнтів-физосіб банку протягом 10 місяців 2022 року продовжили свої депозити. Також, ПУМБ сплатив понад 1 млрд податків до держбюджету.

Банк не лише стабільно працює сам, але й допомагає військовим і цивільним. Так, ПУМБ інвестував у підтримку різних підрозділів ЗСУ понад 77 млн грн та є фінансовим партнером багатьох благодійних фондів, які сьогодні забезпечують українських воїнів та волонтерів. Крім цього, банк запустив власний соціальний проект «Ми однієї крові» для фінансування ініціатив з донорства крові, закупівлі кровоспинних засобів для ЗСУ, допомоги знекровленій економіці країни та підтримки патріотичного українського арту. В рамках проєкту вже закуплено понад 900 кровоспинних засобів та здійснено 20 доставок крові (кожна рятує тисячу життів).

Детальні умови депозиту доступні за посиланням.

Акція діє з 28 листопада по 30 грудня 2022 року включно на всій території України, за винятком тимчасово окупованих територій у межах, визначених чинним законодавством України. Умови акції доступні за лінком.

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback