Mobile app
go go
Promos

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

500 грн бонусів за участь у акції «Вигідний старт в ПУМБ з Payoneer»
29 August, Thursday
Отримати на e-mail {title} - FUIB

Приймайте участь у Акції «Вигідний старт в ПУМБ з Payoneer» (далі – Акція) та отримайте приємний бонус 500 грн.

Пропозиція діє:

  • з 01.09.2024 по 31.10.2024 (включно)
  • для всіх нових клієнтів, що стали клієнтами ПУМБ та пройшли ідентифікацію в ПУМБ Online в період проведення дії Акції
  • протягом 14 календарних днів з моменту реєстрації в ПУМБ Online (фактичного підписання договору) клієнт має отримати через мобільний застосунок ПУМБ Online грошовий переказ від Payoneer на картку ПУМБ
  • Грошовий переказ має бути на суму від 200 доларів США або Євро

Умови участі в Акції та отримання винагороди:

До 31.10.2024, зареєструйтесь в ПУМБ Online та протягом 14 днів отримайте грошовий переказ на суму 200 доларів США або Євро у мобільному додатку ПУМБ Online.

Щоб отримати переказ перейдіть у розділ Платежі в ПУМБ Online, меню Міжнародні перекази і виконуйте підказки на екрані.

Бонус 500 грн нараховується на наступний робочий день після отримання грошового переказу Payoneer та після виконання умов Акції*

Для обміну Бонусу на Заохочення Акції Учаснику Акції необхідно у розділі «Мої нагороди», розміщеному на вкладці «Більше» програмного інтерфейсу мобільного додатку натиснути програмну кнопку «Вивести», та обрати Картковий рахунок.

Прийняти участь і отримати бонус 500 грн можна лише один раз протягом періоду дії Акції.

Суму нарахованого бонусу Клієнт може вивести через мобільний застосунок ПУМБ Online (податок при виведенні коштів – 19,5%).

Шукайте бонус на вкладці «Більше» ПУМБ Online, меню «Мої нагороди».

Офіційні правила акції читайте тут

*Важливо! Для нових клієнтів відображення меню «Мої нагороди» в ПУМБ Online відбувається протягом доби. Навіть за умови виконання умов виклику одразу після встановлення мобільного додатку ПУМБ Online. Забрати бонус 500 грн можливо після виконання умов Акції та відображення меню «Мої нагороди» в ПУМБ Online.

* Винагорода проводиться та пропонується ПУМБ відповідно до чинних умов, опублікованих на веб-сайті банку. ПУМБ несе відповідальність за винагороди та несе відповідальність за будь-які претензії клієнтів або третіх осіб у зв’язку з цією Акцією. Payoneer відмовляється від будь-якої відповідальності за будь-які продукти/послуги ПУМБ, вищезазначені винагороди та претензії у зв’язку з цією Акцією.

 

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback