Мобільний додаток
перейти перейти
Promos

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Отримуйте 300 грн бонусів за перекази за кордон через ПУМБ
01 August, Thursday
Отримати на e-mail {title} - FUIB

Акція "ПУМБ пропонує клієнтам отримати 300 грн бонусів за міжнародні перекази» повертається!

Акція проходитиме у два етапи:

1 етап – з 01.08.2024  по 31.08.2024 р.

2 етап – з 01.09.2024 по 30.09.2024 р.

Умови акції прості:

  • Виконайте переказ з картки ПУМБ в іноземній валюті (EUR/USD/PLN) на картку будь-якого іноземного банку  у застосунку ПУМБ Online на суму від 3 тис грн/транзакція. Зверніть увагу, що картка ПУМБ, з якої відправляються кошти (картка відправника) може бути будь-якої платіжної системи (VISA або MasterCard), в той час, як картка іноземного банку на яку відправляються кошти (картка отримувача) має бути лише платіжної системи VISA.
  • 300 грн бонусів будуть автоматично зараховані після здійснення переказу. Зверніть увагу, що з суми винагороди утримуються державні податки та збори у розмірі 19.5%.
  • Бонуси можуть бути нараховані лише один раз протягом дії Акції.

Хто може взяти участь: 

Участь в Акції доступна лише клієнтам, які отримали спеціальну пропозицію*. Аби не пропустити свій шанс взяти участь у Акції та отримати 300 грн бонусу – слідкуйте за акційними пропозиціями у розділі застосунку «Мої нагороди».

Тож, отримуйте свої бонуси та випробовуйте нові можливості з VISA та ПУМБ!

Офіційні правила Акції читайте тут.

*Перелік клієнтів, кому надсилають індивідуальне повідомлення з пропозицією взяти участь в акції, обрано шляхом випадкового відбору. Вибірка учасників здійснювалася з використанням моделі автоматичного алгоритму на основі багатьох факторів, у тому числі й історії користування клієнтом продуктами банку".

 

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок