Mobile app
go go
Promos

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Відкриваємо літній сезон вигоди – ловіть кешбеки на червень!
03 June, Monday
Отримати на e-mail {title} - FUIB

Час виходити на тепле подвір’я, ловити вітамін D і насолоджуватися смаколиками з вигодою від:

  • Фора - Отримуйте 5% кешбеку, замовляючи товари від 150 грн в інтернет-магазині та в застосунку Фора. Розраховуйтеся онлайн або карткою кур’єру під час отримання адресної доставки.  
  • Foodboom – отримуйте 10% кешбеку за розрахунки карткою ПУМБ через LiqPay в інтернет-магазині FoodBoom. FoodBoom – це не просто черговий інтернет-магазин продуктів. Це ваш персональний гастрономічний гід.  
  • Spell - Отримайте 15% кешбеку від українського бренду шоколаду та солодощів Spell. Щоб отримати кешбек перейдіть на сайт Spell, оберіть те, що подобається та оплатіть замовлення карткою ПУМБ 
  • Sushi Master - отримуйте 5% кешбеку при замовленні суші, ролів та сетів на сайті sushi-master.ua, в застосунку та в ресторанах мережі за умови оплати картками ПУМБ. Кешбек не нараховується на покупки здійснені в ресторанах мережі в містах Луцьк, Кам'янець-Подільський, Черкаси, Хмельницький. 
  • MONOпіца- Отримуйте 5% кешбеку при замовленні на сайті monopizza.ua, в застосунку та в закладах мережі MONOпіца за умови оплати картками ПУМБ. MONOпіца - корисна піца на авторському тісті без дріжджів доступна в 7 містах України. 
  • SHABO - отримуйте 15% кешбеку за покупки на сайті SHABO. SHABO — сімейна виноробна компанія, один з найбільших виробників тихого та ігристого вина, бренді та коньяків України. НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ’Я 
  • TOM - отримуйте 10% кешбеку за купівлю натуральної арахісової пасти, солоної карамелі та цукерок покупки на сайті maslotom.com з карткою ПУМБ.  

Переодягайтесь в літо з кешбеком від: 

  • Авіація Галичини - отримуйте 5% кешбеку на одяг від Авіації Галичини. Щоб отримати кешбек розраховуйтеся картками ПУМБ на сайті на суму понад 1000 грн. 
  • Kachorovska - отримуйте 6% кешбеку за купівлю з карткою ПУМБ модного українського взуття. Важливо: кешбек нараховується лише на онлайн-замовлення. 
  • DUNA - отримуйте кешбек 5% на всі покупки в мережі магазинів DUNA та в офіційному інтернет-магазині duna.ua. Широкий асортимент білизни, піжам, футболок, шкарпеток та колготок.  
  • Bugattі - отримуйте 5% кешбеку за купівлю одягу і аксесуарів в магазинах або на сайті bugatti.com.ua. Зауважте, кешбек нараховується за всі онлайн-купівлі та за покупки в магазинах за такими адресами: ·м. Київ, проспект Степана Бандери, 36, ТРЦ Blockbuster Mall ·м. Київ, пл. Спортивна, 1-А, ТРК Гулівер м. Київ, вул. Берковецька, 6Д, ТРК Lavina Mall ·м. Львів, вул. Кульпарківська, 226 А, ТЦ Victoria Gardens ·м. Львів, вул. М. Грушевського, 14/2 ·м. Луцьк, вул. Сухомлинського, 1, ТРЦ ПортCity м. Вінниця, вул. 600-річчя, 17Е, ТРЦ Мегамолл 
  • Argo - отримуйте 7% кешбеку за купівлю одягу та аксесуарів на сайті argo.com.ua. ARGO – інтернет-магазин найвідоміших світових брендів одягу та аксесуарів, серед яких: Benetton, Pinko, Parfois, Piazza Italia, Desigual, OVS, LiuJo, Mango та багато інших. 

Делегуйте рутину і вривайтесь у драйвове літо з партнерським кешбеком:

  • МINK - 10% кешбеку. Замовляйте послуги онлайн-хімчистки MINK на сайті та розраховуйтесь картками ПУМБ. Курʼєр безкоштовно приїде до вас, забере брудні речі та привезе вже чистенькими. Також безкоштовно. 
  • Concert.ua - отримуйте 3% кешбеку, розраховуючись карткою ПУМБ, на сайті Concert.ua: квитки на концерти, в театр, на стендап і сімейні події.  

Купуйте все для активного (і не тільки) відпочинку з друзями та всією родиною:

  • F.ua - отримуйте 3% кешбеку за купівлі на сайті www.f.ua з карткою ПУМБ. Тут можна придбати ноутбуки, аудіо- або фототехніку, товари для дітей, тварин, туризму,а також косметику, одяг та аксесуари. Зауважте, кешбек діє лише за умови купівлі на сайті та оплати онлайн. 
  • MOYO - отримуйте 3% кешбеку при купівлі товарів на MOYO.ua або в магазинах мережі та оплаті карткою ПУМБ. MOYO - українська мережа надійної техніки. Якщо купуватимете техніку Apple, кешбек становитиме 1%. 
  • Будинок іграшок - отримуйте 5% кешбеку на покупку іграшок на сайті bi.ua на суму від 1200 грн, оплачуйте карткою ПУМБ. Будинок іграшок – мережа магазинів іграшок для дітей і дорослих, один з лідерів на ринку дитячих товарів в Україні. 

Для любителів провести час з користю теж маємо пропозиції: 

  • Hillel IT School -  кешбек 8% при купівлі будь якого курсу з карткою ПУМБ.  
  • Readeat.com.ua - отримайте 11% кешбек на купівлі книжок на сайті Readeat.com на будь-яку суму. Розрахуйтеся карткою ПУМБ, щоб отримати кешбек. Безкоштовна доставка по Україні від 500 грн. Зверніть увагу: кешбек нараховується за купівлю книжок тільки на сайті Readeat.com
  • КнигоЛенд - отримайте кешбек 5% при будь-якій купівлі в книгарнях «КнигоЛенд» чи на сайті. Понад 30 000 книг та товарів: бестселери, новинки художньої літератури та нон-фікшену, книжки для підлітків та дітлахів.. 

І ще багато партнерів, які стануть у нагоді, чекають на вас у розділі БІЛЬШЕ в ПУМБ онлайн

Тільки тсс.. В Крамницях кешбеків поповнення! 

Не упустіть вигоду, купуючи в інтернеті:

Аврора Мультимаркет, Аптека АНЦ, Гранд Інструмент, КофейОК, Теплорадість, Вюрт, Linza.com.ua, Люксоптика, Skay, Camotec, Sister's Aroma, eStore.ua.. 

Всього більше 40 партнерів у Крамницях кешбеків! Шукайте пропозиції у розділі БІЛЬШЕ в ПУМБ онлайн.

​Офіційні правила Акції.

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback