Мобільний додаток
перейти перейти
Promos

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Стартує акція «Бонус до депозиту» - додаткова винагорода до 1,0% річних
14 October 2022
Отримати на e-mail {title} - FUIB

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ), разом із порталами Мінфін та Finance.ua, оголошує акцію «Бонус до депозиту» та пропонує додаткову винагороду до 1.0% річних*.

З 13 жовтня користувачі банківських послуг, які планують відкриття депозиту у ПУМБ, зможуть скористатися акцією «Бонус до депозиту» на порталах Мінфін та Finance.ua та отримати разову винагороду за розміщення депозитів.

В акції приймають участь лише нові клієнти ПУМБ у яких протягом 45 календарних днів до подачі заявки (включно) не було діючих вкладів у банку та які, під час дії акційної пропозиції, відкрили депозити «Накопичувальний» або «Дохідний» у гривні на суму від 30 тис. грн та строком від 3 місяців.

Для участі в акції необхідно зробити три простих кроки:

  • оформити заявку на сайті minfin.com.ua або finance.ua
  • оформити строковий вклад у гривні («Дохідний» або «Накопичувальний») впродовж 30 календарних днів з моменту подання заявки
  • підтвердити оформлення депозиту у спеціальних формах на сайтах Мінфін та Finance.ua протягом періоду дії заявки (30 календарних днів), але не пізніше останнього дня поточного місяця, у якому відкрито вклад

Винагорода виплачується протягом 32 днів від дати підтвердження депозиту на сайтах Мінфін та Finance.ua**

Клієнти банку можуть відкрити декілька депозитних вкладів під час акції «Бонус до депозиту» та отримати винагороду по кожному з них.  Будь ласка, зверніть увагу, що у випадку відкриття декількох депозитів, для кожного вкладу необхідно заповнювати окрему форму реєстрації та підтвердження на сайті Мінфін.

 

________________________________________________________

*розмір бонусу залежить від суми та строку вкладу та вказаний на сторінці партнерів 

** З детальними умовами акції можна ознайомитися на сайті або за телефоном гарячої лінії порталу Мінфін (044) 392‑47‑40

 

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок