Mobile app
go go
Promos

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Депозит «Особливий» – підвищена доходність *
19 July 2022
Отримати на e-mail {title} - FUIB

Команда Першого Українського Міжнародного Банку тримає фінансову оборону. З перших днів війни ми мобілізували наші зусилля аби забезпечити безперервну роботу банку та зберегти стабільність банківської системи. Банк вже понад 30 років виконує усі зобов’язання перед клієнтами, державою та співробітниками і, попри війну, продовжує вчасно виплачувати депозити та інші виплати згідно з умовами договорів. Так, наприклад, як банк-агент Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, у березні-червні 2022 ПУМБ виплатив вкладникам банків-банкрутів понад  136  млн грн і продовжує ці виплати.

Підтримуючи клієнтів, у період з 25 липня по 31 серпня 2022 року, ПУМБ пропонує новий банківський продукт – депозит у національній валюті «Особливий» з підвищеною доходністю до 10% річних.  Новий депозит привабливий для клієнтів банку підвищеними відсотковими ставками в гривні та щомісячною виплатою відсотків.

Послуга доступна лише учасникам акції які отримали спеціальну пропозицію у рush-повідомленні в додатку ПУМБ Оnline, Viber, телефоном або за допомогою sms. Умови участі та правила акції доступні за посиланням.

Умови депозиту «Особливий»:

  • валюта – гривня
  • сума депозиту – від 500 гривень
  • часткове зняття, поповнення, дострокове розірвання – не передбачено
  • автопролонгація – не передбачена
  • програма лояльності ПУМБ – не застосовується
  • строки розміщення – 1, 3 чи 6 місяців
  • виплата відсотків – щомісячно
  • доходність залежить від терміну розміщення (для порівняння наведені відсоткові ставки за строковим депозитом Дохідний):

    ____________________________________________________

    ПУМБ довіряють майже 94 тисячі корпоративних клієнтів та 1,8 млн  клієнтів - фізичних осіб. З початку 2022 клієнтами банку стали ще 10 тисяч українців і більше 4 тисяч підприємств.

    ПУМБ є одним з найбільших українських банків з приватним капіталом. Так, згідно з даними НБУ за перший квартал 2022 року, ПУМБ посів друге місце у переліку найприбутковіших банків з приватним капіталом, друге місце серед банків з приватним капіталом за обсягом приросту коштів фізичних осіб на вимогу в гривні та друге місце серед банків з приватним капіталом за приростом загального обсягу (поточні рахунки та строкові депозити) роздрібного депозитного портфеля в національній валюті.

    Банк є фінансовим партнером багатьох благодійних фондів, які сьогодні забезпечують українських воїнів та волонтерів. Банк приймає перекази без комісії на рахунки благодійних фондів для підтримки ЗСУ, ТрО та волонтерів у всіх дистанційних каналах та працюючих відділеннях.  Також, банк запустив власний благодійний проект «Ми однієї крові». Мета проєкту – фінансування ініціатив з донорства крові, закупівля кровоспинних засобів для ЗСУ, допомога знекровленій економіці країни та підтримка патріотичного українського арту. 

     

    *Мається на увазі  у порівнянні зі стандартними депозитними продуктами АТ «ПУМБ» на аналогічний строк.

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback