Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Не відводити очей: портрети ветеранів – у головних вітринах країни
26 July, Friday
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Українське суспільство змінилося за часи війни. Усі ми звикли до образу військового. Ми постійно бачимо людей у формі на вулицях міст і на сторінках медіа. У багатьох рідні та знайомі боронять нашу незалежність.

Та що довше триває війна, то більше тих, хто повертається додому з війни. Багато хто – після важких поранень та потрясінь. Вони мають справу з неабиякими викликами, намагаючись заново знайти своє місце в цивільному житті.

Саме ці українці стали обличчям кампанії, ініційованої банком ПУМБ. На вітринах головного універмагу країни – ЦУМ Київ  (вулиця Хрещатик, 38) – з’явилися портрети ветеранів, які змогли повернутися до повноцінного життя після важких поранень і випробувань. Сильні та проникливі фотографії на центральній вулиці столиці, які просто неможливо не помітити.

Заради втілення проєкту ПУМБ поєднав зусилля однодумців і партнерів: ЦУМ Київ, Superhumans, Invictus Games Ukraine.

Автор фото – Костянтин Ліберов, чиї світлини з фронту облетіли весь світ та якого називають «очима війни». Кожне фото – дуже особиста історія про шлях героя до повноцінного життя. Шлях, який вдалося подолати завдяки підтримці тих, хто поряд.

Поруч з ветераном та засновником БО «Благодійний фонд «Побачимо перемогу» Владиславом Єщенко, який втратив зір на війні, – кохана дружина. Ветеран та учасник Іnvictus Games Сергій Храпко – разом із донькою. Ветеран, морський піхотинець та керівник київської філії Veteran Hub Гліб Стрижко – з вірним другом, псом Тором. Військова снайперка та ветеранка Анастасія Савка – з коханим, військовим Олексієм Левченком. Захисник та ветеран Георгій Раскалєй – в танці разом з мамою.

Цей фотопроєкт – перший прояв великої, ініційованої ПУМБ платформи інтеграції ветеранів «Жити назустріч», і маніфест її головної ідеї: ветерани не повинні долати виклики повернення до цивільного життя наодинці. А підтримати їх можуть та мають не лише їхні близькі, а й усі ми.

«Фотографії Костянтина Ліберова – дійсно маніфест, повз який неможливо пройти. Для нас це унікальна можливість привернути увагу суспільства до якісної інтеграції ветеранів у повноцінне життя. Окрема подяка ЦУМ Київ, який заради важливої мети перетворив свої вітрини з фешн-мекки на майданчик для фотопроєкту і старту платформи «Жити назустріч», – коментує запуск проєкту маркетинг-директорка ПУМБ Ксенія Сікорська.

Бачити й помічати ветеранів із травмами та порушеннями – це вже той перший крок, який кожен може зробити завдяки проєкту ПУМБ і ЦУМ Київ. Побачити вітрини можна буде з 25 липня по 15 серпня.

Але найголовніше – продовжити йти назустріч ветеранам й надалі. Тож банк закликає українців не бути осторонь: дізнаватися більше на сайті платформи «Жити назустріч» та приєднуватися до телеграм-каналу ініціативи t.me/zhytynazustrich. Давайте жити назустріч новому кращому майбутньому разом!

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback