Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Вітаємо переможців першого етапу акції «Весна з Ria»
11 April, Thursday
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Вітаємо переможців першого етапу  акції «Весна з Ria»! Повний перелік щасливчиків, які виграли кешбеки 200 грн або 1000 грн за отримані грошові перекази у мобільному застосунку ПУМБ Online, доступний за лінком

 Інформація про акцію на сайті Ria Money Transfer.

Умови участі в акції: до 31.05.2024 необхідно отримати грошові перекази Ria Money Transfer  у застосунку ПУМБ на суму від 50 USD/EUR.  Розіграш кешбеків відбувається за за допомогою сервісу random.org. Один учасник може отримати обидва кешбеки. Детальні умови акції за лінком.

Також, нагадуємо, що до 31.05.2024 діятимуть знижки до -25% від комісії за перекази в Україну з Молдови та Вірменії. Для отримання знижки необхідно вказати промокод RIA25MD (з Молдови) та RIA25AM (з Вірменії).

Відправка з Молдови через відділення банків, які приймають участь у акції: maib, Viktoriabank, Moldinconbank, Fincombank, Posta Moldovey, EuroCreditBank. Більше інформації за лінком. Відправка з Вірменії через відділення банків: ArdshinBank, AraratBank, HayPost, Evocabank, Armeconombank, acba, IDBank, Amio Bank.  Більше інформації за лінком.

Отримати перекази Ria Money Transfer в Україні можуть як існуючі, так і нові клієнти ПУМБ. Новим клієнтам достатньо скачати застосунок, зареєструватися онлайн за допомогою Дії, паперового паспорту або паспорта - ID картки та відкрити картку банка.

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback