Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Встигніть відкрити депозити за підвищеними* відсотковими ставками
26 September 2023
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Хочете отримати більш вигідні умови розміщення депозитів у ПУМБ? Встигніть відкрити депозити до 02.10.2023. З 2 жовтня 2023 ставки по строковим вкладам у гривні строком від 3 до 18 місяців буде зменшено на 1%.

Причина зменшення ставок – зниження облікової ставки НБУ з 22% до 20% з 15.09.2023

Депозити ПУМБ можна відкрити як у відділенні банка, так і у застосунку ПУМБ Online – вкладка «Накопичення». Ще досі не клієнт банка? Достатньо скачати застосунок, зареєструватися у декілька кліків, активувати картку всеКАРТА та отримати доступ до усіх фінансових та банківських послуг від одного з найбільших банків України.

ПУМБ, станом на 31.08.2023, має найвищий (оцінка «5») рейтинг надійності депозитів, за даними рейтингового агентства «Кредит-рейтинг». Банку довіряє держава -  з 2015 року ПУМБ є банком-агентом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, та клієнти - 86% клієнтів ПУМБ перерозміщують свої депозити.

____________________________________________________

*Під підвищеними відсотковими ставками маються на увазі поточні ставки відносно ставок, які будуть діяти з 02.10 2023 року за строковими депозитами ПУМБ у  гривні строком від 3 до 18 місяців.

**Усі ставки зазначено з урахуванням програми лояльності. Щоб скористатися програмою лояльності банку ПУМБ необхідно виконати одну з  умов: пролонгація внеску, розміщення ще одного нового депозиту при вже наявному депозиті у ПУМБ, а також у разі розміщення/пролонгації депозиту у мобільному застосунку ПУМБ Online.

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback