Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

ПУМБ посів перше місце за приростом строкового депозитного портфеля в усіх валютах
28 August 2023
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Згідно з даними НБУ за перше півріччя 2023 року, ПУМБ очолив список банків-лідерів за приростом строкових депозитів клієнтів-фізичних осіб в усіх валютах.

«Зростання портфелю  строкових депозитів – ознака довіри українців до ПУМБ, визнання нашої стабільної та виваженої праці. ПУМБ, як системно важливий банк,  жодного разу не зупинив свою роботу: платежі клієнтів проходять 24/7, безперебійно та цілодобово працюють дистанційні канали обслуговування, працюють відділення, каси та банкомати регулярно поповнюються готівкою. Ми довели, що ПУМБ – стійкий та надійний банк. Тож, попри війну, ми маємо один з найвищих показників перерозміщення депозитів - 86% наших клієнтів повторно розміщують у банку свої депозити. Окрім цього, за даними рейтингового агентства «Кредит-рейтинг», у рейтингу надійності депозитів станом на 15.08.2023 ПУМБ має найвищу оцінку у 5 балів», - коментує Дмитро Поліщук, заступник голови правління ПУМБ.

Також, згідно з даними офіційно опублікованої звітності банків України за перше півріччя 2023, ПУМБ посилив свої лідируючі позиції серед українських банків, посівши наступні позиції:

  • №3 за приростом строкових пасивів клієнтів-физичних осіб в гривні
  • №3 за приростом усіх пасивів клієнтів-физичних осіб в усіх валютах
  • №4 за приростом усіх пасивів клієнтів-физичних осіб в гривні

«Найчастіше клієнти ПУМБ обирають класичний депозит «Дохідний» з максимальною дохідністю до 16% річних в гривні або депозит «Вільний», який дозволяє  керувати заощадженнями та заробляти до 5% річних. Ми уважно слідкуємо за депозитними пропозиціями на банківському ринку України і завжди пропонуємо максимально вигідні для клієнтів умови», - коментує Дмитро Поліщук.

Нагадуємо, що ПУМБ приєднався до проєкту єВідновлення - державної програми відшкодування за пошкоджене внаслідок бойових дій житло. Переваги картки єВідновлення від ПУМБ: банк подвоює отриману виплату від держави для одного переможця раз на місяць протягом 12 місяців, надає кешбек 2% на товари для будівництва і ремонтні роботи та бонус 500 грн на будь-яку картку ПУМБ (окрім єВідновлення) після зарахування  виплати від держави.

 

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback