Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

ПУМБ - лідер за приростом строкових депозитів фізичних осіб в Україні за 5 місяців 2023 року
03 July 2023
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

За підсумками перших 5 місяців 2023 року, ПУМБ очолив рейтинг українських банків за приростом строкових депозитів фізичних осіб. Це означає, що клієнти довіряють банку. Так, згідно зі статистикою ПУМБ, 86% клієнтів банку повторно розміщують у ПУМБ свої депозити. Також за даними рейтингового агентства «Кредит-рейтинг», у рейтингу надійності депозитів ПУМБ має найвищу оцінку у 5 балів.

«Збільшення кількості депозитів фізичних осіб – ознака довіри українців до банку та позитивна оцінка його надійності та стабільності. Цікаво, що найчастіше у цьому році українці обирали класичний депозит «Дохідний» з максимальною дохідністю до 16% річних в гривні. Також, в клієнтському «топі» був акційний гривневий депозит «Сталевий». З цього ми також можемо зробити висновок, що навіть попри війну українці не бояться відкривати вклади у банках з фіксованою датою виплати», - коментує Дмитро Поліщук, заступник голови правління ПУМБ.

До того ж, за даними НБУ, за цей період ПУМБ також посилив свої лідируючі позиції і в інших категоріях:

  • друге місце за приростом усіх залишків на рахунках  клієнтів-фізичних осіб в усіх валютах
  • друге місце за приростом залишків на рахунках клієнтів-фізичних осіб в гривні
  • третє місце за приростом строкових залишків на рахунках  клієнтів-фізичних осіб в гривні

Нагадуємо, що ПУМБ приєднався до проєкту єВідновлення - державної програми відшкодування за пошкоджене внаслідок бойових дій житло. Всі клієнти, які відкриють карту єВідновлення від ПУМБ отримають бонус у розмірі 500 грн, які можна вивести на картку після зарахування та кешбек 2% на товари для будівництва та ремонту. Крім цього, щомісяця один із клієнтів банку, який відкриє картку єВідновлення у застосунку ПУМБ Online та отримає на неї виплату від держави, отримає ідентичну суму на власний дебетовий рахунок в ПУМБ від банку.  

 

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback