Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Проєкт «Ми однієї крові» зібрав 2 800 000 гривень — для збереження життів українців
07 February 2023
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Соціальний проєкт «Ми однієї крові», створений за ініціативи ПУМБ, є потужною співпрацею громадських організацій «ДонорUA» та «Агенти крові», відомих українських виробників та ілюстраторів. Благодійний патріотичний мерч рятує життя військових і мирних людей та підтримує український бізнес. Ініціатива допомагає збирати кошти для забезпечення захисників і захисниць засобами тактичної медицини та доставки донорської крові в гарячі точки.

Незважаючи на непростий січень, доброчинній ініціативі «Ми однієї крові» вдалося досягти позначки 2 800 000 гривень завдяки завзятим і щедрим українцям. Уся зібрана сума перерахована громадським організаціям «ДонорUA» та «Агенти крові» на:

  • 350 кровоспинних джгутів-турнікетів;
  • 275 компресійних бандажів;
  • 253 оклюзійні наліпки;
  • 20 внутрішньокісткових доступів NIO;
  • 2 низькотемпературних морозильники ULV-200b для зберігання плазми крові;
  • 240 кровоспинних бинтів;
  • 34 доставки компонентів крові в гарячі точки, що є відповідним майже 34 000 врятованих життів бійців та цивільних громадян.

Окрім того, за ініціативи проєкту було реалізовано понад 600 донацій крові, адже ще однією своєю місією спільнота «Ми однієї крові» бачить поширення  культури донорства в Україні.

Нагадаємо, що за 7 місяців свого існування проєкт встиг долучити до своєї ініціативи не лише українських виробників та ілюстраторів, але й польських митців, популярних блогерів, видатних українських особистостей, провідні вітчизняні компанії та фонди. Так, останньою приємною співпрацею стала колаборація «Ми однієї крові» з футбольним клубом «Шахтар».

Втім, це ще далеко не фінал. Ініціатива дедалі набирає обертів, об’єднуючи тих, хто прагне наближати перемогу. Тому приєднуйтесь. Замовляйте життєдайний мерч на офіційному сайті проєкту https://lifesavingmerch.com.ua/ чи на сторінці в мережі Instagram https://www.instagram.com/lifesavingmerch , адже 50% від кожного замовлення ПУМБ перераховує громадським організаціям «ДонорUA» та «Агенти крові» на порятунок українців. У кожну замовлену вами річ вкладена і частинка турботи — безкоштовна доставка від логістичного партнера проєкту «Нова пошта» до будь-якого відділення чи поштомату в Україні.

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback