Мобільний додаток
перейти перейти
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Проєкт «Ми однієї крові» ПУМБ отримав гран-прі на конкурсі «Найкраще корпоративне медіа України 2022»
02 February 2023
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Соціальна ініціатива «Ми однієї крові» — це унікальне багатогранне партнерство банку, українських виробників, митців і фондів заради перемоги, свободи висловлення власної позиції, підтримки знекровленого українсько бізнесу і арту, фінансування ініціатив з донорства крові, закупівлі кровоспинних засобів для ЗСУ та доставки крові у гарячі точки. Благодійний патріотичний мерч створено у колаборації банком ПУМБ, 2 громадськими організаціями, 6 українськими виробниками та 5 ілюстраторами. Половину вартості кожного замовлення банк перераховує громадським організаціям ДонорUA та «Агенти крові».

ПУМБ завоював гран-прі як за саму ініціативу, так і за її сторінку в Instagram @lifesavingmerch. Банк також посів 2-ге місце за офіційну сторінку компанії у Facebook.

Асоціація Корпоративних Медіа України високо оцінила роботу ПУМБ у соціальних мережах. Банк отримав гран-прі за патріотизм, сучасний контент, професіоналізм, формування довіри до компанії, системність, тональність впевненості, стійкості, єдності та наближення перемоги України.

«В війну соцмережі перетворились з майданчику для спілкування у потужний медіаресурс. Тут відслідковують заяви, позиції та вчинки, формують чи руйнують репутацію держави, брендів і людей. Це широкодоступний канал, де можна швидко і просто донести найважливішу інформацію до кожного співробітника, клієнта і партнера. Від безпечної роботи відділень, безперервного дистанційного обслуговування і можливостей зняти готівку до кредитних канікул та спеціальних пакетів для бізнесу. Попри всі виклики ми продовжували змінювати наші корпоративні медіа. Навчились миттєво та сміливо реагувати на події, використовувати гострі та актуальні теми, займати громадянську та соціальну позицію. На сторінці соціального проєкту @Lifesavingmerch ми говоримо про Україну та українців. Про наших якісних виробників і талановитих художниць, донорський рух і підтримку військових. Ми єднаємо бізнес і фонди, мистецтво і громадян. Хочемо, щоб якомога більше українців та тих, хто їх підтримує по всьому світу, знали: людей, які готові боротися за свободу, багато. Разом ми переможемо!», – наголосила директорка з маркетингу ПУМБ Ксенія Сікорська.

Конкурс «Найкраще корпоративне медіа України» вже сімнадцятий рік поспіль проводить Асоціація корпоративних медіа України. На розгляд членів журі в 17 категоріях конкурсу були представлені 45 проєктів від 16 компаній з різних сфер бізнесу. До складу членів журі конкурсу входять визнані експерти зі сфери маркетингових комунікацій, власники, видавці, практикуючі PR-спеціалісти.

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок