Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Проєкт «Ми однієї крові» у 2022 році зібрав 2,5 мільйона гривень на порятунок українців
05 January 2023
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Поки українці підбивали підсумки трагічного та героїчного року, соціальний проєкт «Ми однієї крові» за ініціативи ПУМБ підсумував результати підтримки бізнесу, просування донорства, допомоги пораненим. На кінець грудня завдяки патріотичному мерчу зібрано 2,5 мільйона гривень на доставку крові в гарячі точки та закупівлю кровоспинних засобів для українських захисників. Донорами стали понад 550 українців. На 6 мільйонів грн підтримано український бізнес та арт.

 Навіть під час війни в передноворічний період ніщо не стало на заваді українцям у створенні святкового настрою та реалізації доброчинних задумів. Наші співвітчизники обирали для подарунків патріотичні речі, що рятують життя, з кращими мемами та слоганами року. Останній місяць 2022-го дозволив благодійній ініціативі зібрати 500 тисяч гривень, котрі були перераховані до громадських організацій «ДонорUA» та «Агенти крові».

Зібрана сума передана на:

  • 2 низькотемпературних морозильники ULV-200b для зберігання плазми крові у Херсонський обласний центр служби крові;
  • 5 доставок крові в гарячі точки (одна така поїздка допомагає врятувати майже 1000 життів).

Загалом за весь час існування проєкту «Ми однієї крові» було акумульовано 2 500 000 гривень донатів. Усі зібрані кошти були витрачені на:

  • 31 доставку крові в гарячі точки;
  • 2 низькотемпературних морозильники ULV-200b для зберігання плазми крові;
  • 240 кровоспинних бинтів;
  • 253 оклюзійні наліпки;
  • 350 кровоспинних джгутів-турнікетів;
  • 210 компресійних бандажів.

Своєю метою також @lifesavingmerch вбачає поширення інформації й активну популяризацію добровільного донорства. Здача крові – питання важливе та нагальне. Як за мирних часів, так і особливо під час війни. «Ми однієї крові» пишається тим, що до проєкту вдалося долучити вже 558 донорів, які дали шанс на одужання понад 1600 українцям.

Тож якщо ви ще не стали донором або прихильником мерчу, що підтримує дух та незламність українців у важкі часи, а також рятує життя, неодмінно долучайтесь. Переглянути всі доступні товари ви можете у каталозі на сайті lifesavingmerch.com.ua. Доставляє патріотичні замовлення безкоштовно логістичний партнер проєкту – Нова пошта. І пам'ятайте, що саме ваша донація крові або донат може допомогти тим, хто цього найбільше потребує!

«Ми однієї крові» — соціальна ініціатива, яка рятує життя наших військових та поранених цивільних, підтримує вітчизняний бізнес, просуває патріотичний арт, розвиває культуру донорства в Україні. Благодійний мерч створено в партнерстві банком ПУМБ, 2 громадськими організаціями, 6 українськими виробниками та 5 ілюстраторами. Половину вартості кожного замовлення ПУМБ перераховує громадським організаціям «ДонорUA» та «Агенти крові».

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback